Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Άναψε στο Μαρούσι η φλόγα της αγάπης

Γ. Πατούλης: «Υπέρτατη προσφορά στη ζωή και στον άνθρωπο η αιμοδοσία»
Τη φλόγα της αγάπης της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Μαρούσι παρουσία εθελοντών και εκπροσώπων φορέων της πόλης, στέλνοντας κατά την αφή της φλόγας μήνυμα να διατηρηθεί άσβεστη η ελπίδα για ζωή που μεταφέρει η εθελοντική αιμοδοσία ως πράξη ύψιστης προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Τη φλόγα παρέλαβε στην είσοδο του Δημαρχείου ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, από την πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Νίκου Κάββαλου, του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κόνιαρη
και του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Στέλιου Νικολόπουλου.
Παρόντες στην τελετή αφής της φλόγας της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ήταν, επίσης, εθελοντές κάθε ηλικίας, προσωπικό του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, πρόσκοποι από το 1ο και 2ο Σύστημα Αμαρουσίου, αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, εκπρόσωποι από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», τον Σύλλογο Αθμονέων, τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» αλλά και μέλη του Harley Davidson Club Hellas.

Kατά την αφή της φλόγας, ο κ. Πατούλης, τόνισε την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και ανέφερε στο μήνυμά του:
 «Με την πράξη αυτή ανθρωπιάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο διατηρούμε άσβεστη την ελπίδα για ζωή. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη για αυτό και η προσφορά του εθελοντή αιμοδότη ανυπολόγιστης αξίας.
Ευχόμαστε το μήνυμα αγάπης που μεταφέρει η 12η Λαμπαδηδρομία να βρει και άλλους πολλούς νέους αρωγούς με στόχο η ελπίδα για πολλούς συνανθρώπους μας να παραμείνει άσβεστη. Με σύνθημα δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, το Μαρούσι και οι Μαρουσιώτες θα συνεχίσουμε έμπρακτα να στηρίζουμε τη ζωή, την εθελοντική προσφορά και να συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που έχει ως στόχο τη γιγάντωση του κινήματος της εθελοντικής αιμοδοσίας».
Ακολούθησε λαμπαδηδρομία στο κέντρο της πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών.
Η εθελοντική προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο στο Μαρούσι συνεχίζεται με την 17η εθελοντική αιμοδοσία στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2014, όπου δίνουμε όλοι το «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου