Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Με Αγιασμό ξεκίνησε η νέα Οδηγική χρονιά

Τη νέα οδηγική χρονιά καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης,
μαζί με τα μέλη του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Στην τελετή αγιασμού του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με την ευκαιρία του ανοίγματος της νέας οδηγικής χρονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη των τοπικών συμβουλίων και εφόρους του Οδηγισμού, των αρχηγείων όλων των κλάδων, γονέων, και ασφαλώς των οδηγών - μελών των ομάδων.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε στα μέλη των τμημάτων οδηγισμού, ηλικίας από 5 έως 18 ετών, αλλά και στους επικεφαλής των ομάδων μία καλή οδηγική χρονιά.
Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για το εθελοντικό έργο των οδηγών αλλά και για τη σημαντική υποστήριξή τους προς τις δράσεις του Δήμου.
 Επαναλαμβάνοντας τη σταθερή αρωγή του προς το έργο των οδηγών, ο κ. Πατούλης, κάλεσε όλους να εγκαταλείψουν τη νοοτροπία της αποχής και ακολουθώντας το παράδειγμα των οδηγών να υιοθετήσουν τη νοοτροπία της συμμετοχής και προσφοράς.
Τα μέλη των ομάδων Αστέρια, Πουλιά, Οδηγοί και μεγάλοι Οδηγοί, εγκαινίασαν τη νέα χρονιά συμμετέχοντας σε μία σειρά από δραστηριότητες που είχαν ως επίκεντρο παλιά παραδοσιακά παιχνίδια
Την τελετή που ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Χρήστος, παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχο Σπύρος Σταθούλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου