Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το 2ο Λύκειο, η Βασιλική Σπύρου & οι ευχαριστίες προς τον κ. Δήμαρχο


Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, απηύθυνε η απόφοιτος του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου Βασιλική Σπύρου, προσωπικά και εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου της, για τη συνδρομή του Δήμου ώστε να μπορέσει να εκπροσωπήσει το σχολείο της και το Μαρούσι στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής της, η Β. Σπύρου, μετέφερε στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τις εντυπώσεις της από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ 2014 που διεξήχθη 22 με 27 Ιουλίου στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας. Αναφέρθηκε, επίσης, στις ευκαιρίες για συναναστροφή, συνεργασία με νέους από άλλες 10 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής και επικαιρότητας.
Η απόφοιτος του 2ου Λυκείου, που επελέγη κατόπιν εξετάσεων στη διάρκεια του παρελθόντος έτους, ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του σχολείου της και του Δήμου Αμαρουσίου που έλαβε μέρος στη Συνδιάσκεψη ανάμεσα σε συνολικά 7 παιδιά που αποτέλεσαν την ελληνική αποστολή. Σε αίτημα του σχολείου, ο Δήμος είχε ανταποκριθεί θετικά αναλαμβάνοντας να καλύψει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της μαθήτριας προκειμένου να μπορέσει να δώσει το «παρών» στη νεανική ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη τη Βασιλική Σπύρου, για τη διάκρισή της και την εκπροσώπηση της πόλης του Αμαρουσίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου