Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Tετ α τετ Πατούλη - Κοντοζαμάνη για το Π.Ε.Δ.Υ Αμαρουσίου

Θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ) Αμαρουσίου που αντικατέστησε το πρώην ΙΚΑ, συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Βασίλη Κοντοζαμάνη, στη διάρκεια επίσκεψής του στο πολυιατρείο.
Ο κ. Πατούλης, αφού ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ζήτησε από τον Διοικητή κ. Κοντοζαμάνη, στο πολυιατρείο του Π.Ε.Δ.Υ Αμαρουσίου να μπορεί να γίνονται, επίσης, ακτινολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.
Επίσης, ζήτησε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου και Π.Ε.Δ.Υ προκειμένου να υπάρξει μέριμνα για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.
Όσον αφορά στη Μονάδα Π.Ε.Δ.Υ Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ζήτησε να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό και την κατάλληλη υποδομή προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιούνται και ιατρικές εξετάσεις και να μετατραπεί σε ένα Κέντρο Υγείας Βορείων Προαστίων.
Από την πλευρά του ο κ. Κοντοζαμάνης, δεσμεύτηκε ότι η ΔΥΠΕ θα εξετάσει τα αιτήματα και θα υπάρξει νεότερη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του Π.Ε.Δ.Υ Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Καλλικούρδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου