Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νίκου Κατσούλα, «Περί λαϊκισμού & τιμής ζώνης»

Με χαρά διαβάσαμε στην σελίδα του Δημάρχου στο διαδίκτυο ότι επισκέφτηκε τον Υπουργό Στουρνάρα για την τιμή ζώνης των εργατικών κατοικιών!!!
Πριν 2 μήνες ο κ. Πατούλης κατακεραύνωνε ως «λαϊκιστές» όποιους είχαν ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Αυτό έγινε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
«Λαϊκιστές» κατά τον κ. Πατούλη ήταν το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι οποίοι  πρώτοι έβαλαν το ζήτημα αυτό στον Υπουργό Στουρνάρα.
«Λαϊκισμό» κάνει - κατά τον κ. Πατούλη - και ο τοπικός τύπος που έχει προβάλει το πρόβλημα και όλα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας(τηλεόραση, τύπος), που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Όλοι αυτοί οι λαϊκιστές κόλλησαν το μικρόβιο στον απερχόμενο Δήμαρχο Πατούλη και μάλιστα σε βαριά μορφή, γιατί έχουμε και την ανάλογη φωτογραφία.
Καλή η προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου, το έχω ξαναγράψει «ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ», όμως ο λαϊκισμός του κατατάσσεται ως στιγμής τελευταίος στη λίστα αυτών που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Η προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και μη έχοντας τι άλλο να πει στους εγκαταλελειμμένους κατοίκους των εργατικών κατοικιών, πρέπει να παραδεχτούμε ότι τον καθιστούν κορυφαίο «λαϊκιστή» βαριάς μορφής.
Αν και δεν είμαι γιατρός του συνιστώ πως πρέπει να το κοιτάξει!!! 
                                                             ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
                                              Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών
                                           & υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού
                                             «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου