Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Βλάχο.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη στελέχωση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Βλάχος, δήλωσε:
«Ο συνδυασμός ενισχύθηκε με εννέα ακόμα ενεργούς συμπολίτες μας, οι οποίοι με την όρεξη για δουλειά που τους διακρίνει, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία αυτής της πόλης.
Το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, σε συνδυασμό με την αγάπη τους για την πόλη, αποτελούν εγγύηση μιας επιτυχούς πορείας  και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που πλαισίωσαν τις τάξεις του συνδυασμού μας.
Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, θα αλλάξουμε τον τρόπο διοίκησης αυτής της πόλης προς όφελος των συμπολιτών μας».
Με τη σειρά τους, οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.
                                         Γιαγιάκος Παναγιώτης, Oικονομολόγος:
«Μπήκα στο συνδυασμό του Κώστα Βλάχου ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ γιατί πιστεύω σε μια νέα, φρέσκια τοπική αυτοδιοίκηση, με καινοτόμες ιδέες και πάνω απ’ όλα με ανεξάρτητους ανθρώπους».
                                            Δρίβα Αφροδίτη, Υπάλληλος ΕΛΤΑ:
«Ακολούθησα τον Κώστα Βλάχο γιατί είναι νέος, ανεξάρτητος, εμπνέει εμπιστοσύνη και αντιπροσωπεύει το καινούργιο απέναντι στο παλιό».
                    Καρκαντζός Ιωάννης, Διευθυντής Συντήρησης Εγκαταστάσεων:
«Συστρατεύομαι στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Βλάχου για να βοηθήσω σε θέματα υποδομών, ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής διαχείρισης, με τις ειδικές γνώσεις και την εμπειρία μου στα θέματα αυτά. Το Μαρούσι με τους δύο μεγάλους οδικούς άξονες που το διασχίζουν και το ρέμα που το διατρέχει έχει ανάγκη βελτίωσης των υποδομών και στα τέσσερα τμήματα του, ώστε να απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι ισομερή ανάπτυξη και βελτίωση της καθημερινότητας των».
                                                 Λυριντζής Βασίλης, Τυπογράφος:
«Η πόλη μας είναι το καταφύγιο μας, γι αυτό θέλουμε το ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.Η υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Κώστα Βλάχου βασίστηκε στην προσωπικότητα του, στην αγάπη του και την δυναμική του για την πόλη μας, στην σύγκλιση ιδεών και νέων τρόπων διοίκησης του Δήμου μας καθώς και των δεσμεύσεων του. Για να λέμε το ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Γιατί το Μαρούσι είναι μέρος της ζωής μας και το μέλλον του, είναι υπόθεση όλων μας».
                             Μαζιώτου Κατερίνα, Υπάλληλος Υπουργείο Οικονομικών:
«Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βλάχο, διότι πιστεύω ότι οι βελτιώσεις και η ανάπτυξη θα έρθουν με νέα πρόσωπα, με  νέες ιδέες και νέες προοπτικές, για μια πόλη πρότυπο».
                                           Μπίκου Ελένη, πρ. Υπάλληλος ΙΚΑ:
«Ένωσα τις δυνάμεις μου με τον Κώστα Βλάχο, γιατί είναι ο μόνος ανεξάρτητος, είναι νέος, δυναμικός, έχει σχέδιο και όραμα για την πόλη και εμπνέει εμπιστοσύνη για το μέλλον του Αμαρουσίου. Μαζί του η πόλη, μπορεί να γίνει πρότυπο»..
                                Σαρηγιαννίδου Μαγδαληνή, Εκπαιδευτικός:
«Εμείς οι νέοι άνθρωποι, αντιμετωπίζουμε με διαφορετική οπτική τα προβλήματα της πόλης και μάλιστα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Μπήκα στο συνδυασμό του Κώστα Βλάχου, γιατί διαθέτει νεανικό πνεύμα και επειδή πιστεύω σε μια αυτοδιοίκηση με επίκεντρο το νέο άνθρωπο, που είναι το μέλλον του τόπου»..
                              Τακτικός Αλέξανδρος, Ελεύθερος επαγγελματίας:
«Ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Βλάχου, ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Το Μαρούσι είναι η πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπάω. Στόχος μας δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από την καλλιέργεια μιας συλλογικής συνείδησης με ανάληψη από τον καθένα μας της ατομικής του ευθύνης. Tη δημιουργία μιας πιο φιλικής πόλης που φροντίζει και προστατεύει τους πολίτες της – ειδικά τους αδύναμους – και την ουσιαστική προσφορά σε κάθε πτυχή της ζωής μας, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί, για την ευημερία όλων μας στο Μαρούσι».
                              Χριστόπουλος Γιώργος, Παιδοδοντιάτρος:
«Όπου συναντιούνται αρκετοί σοβαροί άνθρωποι, όπως στο συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ του Κώστα Βλάχου, δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για ό,τι καλύτερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου