Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Κ. Βλάχος:Περπατώ εις το Αμαρούσιον όταν ο Σγουρός ...είναι εδώ!!!

Συνάντηση Κ. Βλάχου με τον Περιφερειάρχη Γ. Σγουρό
Περιζήτητος στο Μαρούσι ο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός!!! Από αγκαλιά σε αγκαλιά υποψηφίων Δημάρχων ...  βρίσκεται!
Μα τι τους δίνει & όλα στις σχέσεις του έχουν ομορφύνει;
Εικάζω ότι έχει βρεί τον τρόπο(όπως έκανε και με την θρυλική ομάδα της Ελληνικής Αρσης Βαρών), να σηκώνουν το βάρος των Μνημονιακών πολιτικών, και να κερδίζουν απανωτά χρυσά μετάλλια!!!
Να π.χ. ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Βλάχος δεν έκρυψε τη χαρά του που περπάτησε με τον ΣΓΟΥΡΟ(βασιλικό της Περιφέρειας Αττικής), εις το Αμαρούσιον(ήθελε να την εκφράσει φωναχτά), & το έπραξε δια του ιστολογίου «maroussiotis.blogspot.gr»
(εμάς ο Σοσιαλιστής Κ. Βλάχος αποφεύγει ανεξήγητα να μας στέλνει Δελτία Τύπου αν & στην αρχή το έπραττε).
Το ίδιο κάνει βέβαια & ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «Κομμουνιστής» Θανάσης Φωτόπουλος, αλλά εκείνος είχε τουλάχιστον το θάρρος - θράσος, καλώς ή κακώς να μας ειδοποιήσει ότι σταματα να μας αποστελει Δελτία Τύπου ...διότι θεωρεί πως είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ & πράκτορες της Ασφάλειας...
Ιδού λοιπόν η σχετική ανάρτηση...του Μαρουσσιώτη:
«Με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό συναντήθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» και υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Βλάχος και είχαν σύντομη συνομιλία.(!!!)
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Μαρούσι, όπου οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν μαζί "στους δρόμους δυο ταχυτήτων που διαθέτει η πόλη", όπως δήλωσε αργότερα ο κ. Βλάχος, και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Τα θέματα που έθιξε ο κ. Βλάχος ήταν οι πραγματικές ανάγκες της πόλης και η ορθολογικότερη παροχή των κονδυλίων ΕΣΠΑ ή των επιχορηγήσεων από την Περιφέρεια.
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, οι δύο άνδρες συμφώνησαν, να συνεχισθεί η άμεση επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, ώστε από κοινού να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα και να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος των κατοίκων της πόλης».
                                             Συνδυασμός «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»
                                                 Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου