Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μεσ΄το Πάσχα αντικαθιστούν την τρύπια στέγη του ΕΠΑΛ Αναβρύτων!

Σάββατο 12 Απριλίου ξεκινούν οι εργασίες!!!
Τους μαθητές του 15μελούς Συμβουλίου του ΕΠΑΛ Αναβρύτων δέχθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη.
Στο αίτημα των μαθητών για αντικατάσταση της στέγης του κτιρίου όπου στεγάζεται το σχολείο τους, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος  Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι το Σάββατο 12 Απριλίου ξεκινούν οι εργασίες, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο διάστημα των Πασχαλινών διακοπών.
Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι η παρέμβαση για την αναβάθμιση του ΕΠΑΛ Αναβρύτων θα είναι ολοκληρωμένη, καθώς αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης, θα επισκευασθούν οι φθορές, όπου υπάρχουν εξωτερικά του κτιρίου.

Οι μαθητές του 15μελούς Συμβουλίου εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους  και την ικανοποίησή τους προς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον του και την ανταπόκρισή του στα αιτήματά τους για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.                  

                                  ΠΗΓΗ:gpatoulisblog

1 σχόλιο:

  1. δεν σας εκανε χαρη ηταν υποχρωμενος να το κανει...εγω σαν μαθητης ειδα τα χειροτερα εκει μεσα..ενα χαος και απο κτυριακα προβληματα αλλα και απο καθηγητες...και τωρα έρχεται και καλα σαν ηρωας ο κυριος πατουλης να κανει τι;! εμεις τον χειμωνα υποφεραμε κυριε πατουλη χωρις θερμανση σπασμενα παραθυρα υγρασια και μουχλα παντου ...η εγκαταλειψη σε ολο της το μεγαλειο..οι καθηγητες αδιαφοροι οπως και οι τοπικοι μας αρχοντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή