Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Λευτέρη Μαγιάκη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου

Τη Διεύθυνση Ασφάλειας  Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου επισκέφτηκαν στις 9/4 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Λευτέρης Μαγιάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλάς  και ο  συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Μαυρόπουλος.
Τους συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», Νίκος Κατσούλας και Αλέξανδρος Μαυρογένης. 
Συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή, Ιωάννη Πλουμή και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α΄, Σπυρίδωνα Κρεζία.
Συζήτησαν για καίρια θέματα όπως η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και η πιθανή ενσωμάτωση της Δημοτικής Αστυνομίας στα αστυνομικά τμήματα.
Ο κ. Ιωάννης Πλουμής αναφέρθηκε στα περιστατικά ρατσιστικής βίας, τα οποία συνέβησαν στην Βορειοανατολική Αττική και στον εντοπισμό των δραστών σε πολλά από αυτά.
Ο Λευτέρης Μαγιάκης εξέθεσε τους προβληματισμούς του για τον ρόλο τον οποίο πρέπει να έχει η Αστυνομία σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής κρίσης και επεσήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών στο Δήμο Αμαρουσίου.
Ο κ. Σπυρίδωνας Κρεζίας στάθηκε στις μεγάλες επιχειρησιακές ανάγκες  του  Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει μια ευρείας κλίμακας εγκληματικότητα.
giatomarousi@gmail.com
www.giatomarousi.gr 
 Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου