Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πασχαλινές ευχές στον Δήμαρχο, από τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου & του 8ου Δ. Σ. Αμαρουσίου

Την είδηση της Ανάστασης του Λαζάρου ανήγγειλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, όπου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους, του έψαλαν τα Κάλαντα και του ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Με τα στολισμένα καλαθάκια τους ανά χείρας, όπως επιβάλλει το έθιμο, τα νήπια και οι μαθητές, δημιούργησαν πασχαλινή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές τους με σοκολατένιες εκπλήξεις, συμβολικά δώρα, ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά προσέφερε και ένα βιβλίο - σύμμαχο για την Υγεία τους.
Ο Δήμαρχος κάλεσε, επίσης, τα παιδιά που δεν θα περάσουν τις μέρες αυτές μακριά από την Αθήνα, να γιορτάσουν μαζί με τους γονείς τους το Πάσχα παραδοσιακά στο Μαρούσι συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Τα νήπια συνόδευσαν στην επίσκεψή τους η προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Χρυσηίδα Φράγκου, οι νηπιαγωγοί Ευσταθία Σερέτη, Ευρυδίκη Γιαννούτσου, Αρετή Λουκέρη, όπως, επίσης, γονείς των παιδιών. Από μέρους του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τους μαθητές συνόδευσαν η διευθύντρια Κυριακή Κανάρη, η μουσικός Ευγενία Μητρούλια, και η δασκάλα της Ε1 Παναγιώτα Τσεκούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου