Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Με ανοικτό το Μέγαρο, χάρη στο ΝεοΔημοκράτη «Παίδαρο»!

Οι «Rotary» Αμαρουσίου, «ο Πολιτισμός
στα χρόνια της κρίσης» & o Γ. Πατούλης!

«Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι «Rotary» Αμαρουσίου, με βασικό ομιλητή - ποιόν άλλον - τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Ο «κόκκινος» Πάνος της Λαϊκής Δεξιάς λίγες μόλις ημέρες μετά την προκλητικότατη ενέργειά του να διαγράψει τα Δάνεια των 245 εκατ. Ευρώ του Δ.Ο.Λίου Μεγάρου Μουσικής(σε πλήρη σύμπλευση με τον έτερο «Δωσίλογο» συνάδελφό του Γιάννη Στουρνάρα), κρίθηκε από τους Ροταριανούς, ως ο καταλληλότερος να αναπτύξει το εν λόγω θέμα, τη δεδομένη στιγμή!!!
ΕΥΓΕ τους ...& Ξανά μανά ΕΥΓΕ τους!
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος(αυτός ο άθλιος & ανεκδιήγητος πολιτικός κωλοτούμπας), γράφοντας στα παλαιότερα των «πανάκριβων»  υποδημάτων του τον Ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από το βάρος των Μνημονίων, της ύφεσης και της φτώχειας, με ύφος διπλάσιο από το ... ύψος του, ανέπτυξε(έτσι αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου), «διεξοδικά το όλον θέμα ...»!
Ζήλωσε, όπως εκ των πραγματων αποδεικνύεται, έναν σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Αιμοδιψούς Μνημονιακού πολιτικού Συστήματος της Τρόϊκας & της ευγενέστατης Φυλής των Τραπεζιτών.
Το 1971 στην ανεπανάληπτη κινηματογραφική ταινία του μοναδικού Στάνλεϊ Κιούμπρικ(που είχε βασιστεί στο εξαιρετικό μυθιστόρημα του Άντονι Μπέρτζες), το ΣΥΣΤΗΜΑ φυλακίζει τον Αρχηγό μιας παρέας εφήβων που τις νύχτες γύριζε προβαίνοντας σε πράξεις ακραίας βίας...
Μεταξύ των άλλων μέσων απόλυτης καταστολής για να συνετιστεί, οι Παναγιωτόπουλοι εκείνης της εποχής επέλεξαν να βασανίζουν τους ανήσυχους νέους, ακούγοντας την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν!!!
ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΙΖΟΝΤΑΙ & ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ & ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ: ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Στην εκδήλωση παρέστη & ο Δήμαρχός μας Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του, σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει να επενδύει στον πολιτισμό και στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης, παρ΄ ότι όπως υπογράμμισε, στη συγκεκριμμένη χρονική συγκυρία η εποχή είναι πολύ δύσκολη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με ένα πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών προγραμμάτων που παρέχει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, τόνισε, χιλιάδες συμπολίτες έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παράλληλα με την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διοργανώνοντας δεκάδες εκδηλώσεις ως Δήμος, αλλά και σε συνεργασία με τους τοπικούς  συλλόγους και άλλους φορείς.
Πιστεύουμε, πρόσθεσε,  ότι η  προαγωγή του πολιτισμού και της πολιτιστικής μας παράδοσης, καθώς και η ανάδειξη της καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας, που ακόμη και σε εποχές κρίσης δεν έπαψαν να ανθούν, μπορούν να γίνουν το μέσον και ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και υπέρβασης της κρίσης»
Στη συνεστίαση ο Υπουργός Πολιτισμού ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα «Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης», παρουσία πλήθους φίλων και μελών του Ομίλου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του rotary Αμαρουσίου κος Κων/νος Περδινίωτης,ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Θεόδωρος Φυτρόπουλος και ο Δήμαρχος Βριλησσίων κος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου