Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Έπεσαν οι μάσκες» των Αλληλέγγυων Δρόμων!!!

Επίσημη Καταγγελία του Δήμου Αμαρουσίου
Οι μάσκες έπεσαν: Εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένου Κόμματος πίσω από την Κυριακάτικη εκδήλωση διαμαρτυρίας των «Αλληλέγγυων Δρόμων» ...
Την ημέρα διεξαγωγής της 8ης Πρωτοβουλίας του Δήμου Αμαρουσίου, για διάθεση φθηνών και ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές της πόλης, επέλεξε μία μικρή ομάδα από «μπαχαλάκηδες» πολίτες για να εξυπηρετήσει τα  μικροκομματικά συμφέροντα  που κρύβονται πίσω από τη δράση αυτών που αυτοαποκαλούνται αλληλέγγυοι δρόμοι.
Οι ελάχιστοι αυτοί πολίτες εισήλθαν «ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ» μέσα στον δημοτικό χώρο όπου διεξαγόταν η δράση, παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας καταναλωτών που είχαν προσέλθει εκεί για να προμηθευθούν σε χαμηλές τιμές τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διατίθεντο από πιστοποιημένους παραγωγούς, κι επιχείρησαν να διανείμουν έντυπα με ψευδές και υβριστικό περιεχόμενο για τη Δημοτική Αρχή.

Περιεχόμενο που είχε ελάχιστη σχέση με τη δράση που πραγματοποιούνταν αλλά κυρίως προέβαλε τις θέσεις συγκεκριμένου κόμματος.
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια έδωσε την ευκαιρία σε όλους να καταλάβουν ότι πίσω από την πρωτοβουλία αυτών που αυτοαποκαλούνται «Αλληλέγγυοι Δρόμοι», κρύβονται πρόσωπα που εξυπηρετούν τους κομματικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που αντιπολιτεύεται τη σημερινή Δημοτική Αρχή.
«Οι μάσκες έπεσαν» για τους Αλληλέγγυους Δρόμους και με την ενέργειά τους αυτή, σύριζα στη νομιμότητα, αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Ελάχιστα ενδιαφέρονται για τις ανάγκες των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Αυτό που τους απασχολεί είναι η εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Η αλληλεγγύη έχει γι αυτούς κομματικό χρώμα και σκοπό.

 

 

3 σχόλια:

  1. Πω, πω, οι μπαχαλάκηδες! Πάγκοι αναποδογυρίστηκαν, τα προϊόντα των παραγωγών (ποιων παραγωγών; των ψαράδων από την Κούβα που έφεραν αστακούς του Ατλαντικού!...) σκορπίστηκαν στο πάρκιν του ΟΑΚΑ και στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, αυτοκίνητα τα πάταγαν, ο λαός του Μαρουσιού που κατέβηκε σύσσωμος να ψωνίσει γλύστραγε και έπεφτε, εκατοντάδες κατάγματα καταγράφηκαν, οι γιατροί του ΚΑΤ δεν προλάβαιναν να γιατροπορεύουν τα θύματα της επίθεσης της τρομοκρατικής οργάνωσης "Αλληλέγγυοι Δρόμοι", γι' αυτό και επιστρατεύθηκε και ο κ. Πατούλης (ορθοπεδικός, άλλωστε) που προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του. Στη φωτογραφία που συνοδεύει την αποκαλυπτική για το σκοτεινό ρόλο των "Αλληλέγγυων Δρόμων" ανακοίνωση του Δήμου (ή μήπως καλύτερα της Διοίκησης "Πατούλη"; - ξεκαθάρισέ το κ.Πατούλη, Δήμαρχος ή Διοικητής του Μαρουσιού;) το ζεύγος Πατούλη με ιατρικές μπλούζες και με πλήρη εξάρτηση προσφέρουν τις ανεκτίμητες ιατρικές τους υπηρεσίες. Η σύζυγος με την ποδιά της νοσοκόμας σε χρώμα λίγο πιο έντονο για να ξεχωρίζει και να καταφεύγουν σ' αυτήν οι μόλις χτυπημένοι από τους τρομοκράτες συμπολίτες μας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια, φυσικά, απέχει παρασάγγας από την παραπάνω "καταγγελία" του Δήμου Αμαρουσίου. Μέλη των Αλληλέγγυων Δρόμων, μοίρασαν φυλλάδια, ενημερώνοντας τον κόσμο για τα πρόστιμα 1000 ευρώ που κόπηκαν σε καθέναν από τους 15 παραγωγούς που συμμετείχαν στην Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες της 9/2 με αιτιολογία "σε χώρο του Δήμου, χωρίς ειδική άδεια", όχι για κάποια άλλη παρατυπία των παραγωγών, οι οποίοι ήταν καθ'όλα νόμιμοι. Η αντίδραση του Δήμου, στο μοίρασμα των φυλλαδίων, ήταν άμεση. Στάλθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν γινόταν κάτι που να "ενοχλεί" έστω και στο ελάχιστο. Τελικά - προφανώς οι πιέσεις ήταν μεγάλες - πήραν τα στοιχεία των μελών που μοίραζαν τα φυλλάδια. Τι θέλει να μας πει ο Δήμος, με δηλώσεις όπως οι παραπάνω; Ότι απαγορεύεται να κυκλοφορούμε άνευ ειδικής αδείας; Ότι όποιος δεν έχει το ΟΚ απ' το Δήμο, εξυπηρετεί κάποιο "άλλο" σκοτεινό συμφέρον; Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πατούλης είναι ένας από τους δημάρχους που ανήκει στο καθεστώς της τρόικας και των μνημονίων. Ένας από τους πολιτικούς της προβολής και της γκλαμουριάς. Ανήκει στο παρελθόν και απέχει πολύ μακριά από το πώς πρέπει να είναι ο δήμαρχος του μέλλοντος στη δοκιμαζόμενη χώρα μας. Γιατί ο υποκριτής και δήθεν της αλληλεγγύης, δεν δίνει άδειες χρήσης δημοτικών χώρων και συναινεί στο κυνήγι έντιμων βιοπαλαιστών παραγωγών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή