Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου:Δωρεάν αντιγριπικοί εμβολιασμοί σε ανασφάλιστους, άπορους & εργαζομένους

Δωρεάν αντιγριπικούς εμβολιασμούς σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως, επίσης, σε εργαζόμενους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, πραγματοποίησε το Πολυιατρείο Αμαρουσίου στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης που υλοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α).
Ο δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο της πολιτικής πρόληψης της Υγείας των πολιτών.
Συνολικά, το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου διενήργησε 35 αντιγριπικούς εμβολιασμούς. Τα εμβόλια παραχώρησε το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εμβολιασμών, σημείωσε:
«Σε μία περίοδο που παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων του ιού της γρίπης Η1Ν1, είναι σημαντικό να μπορούμε να καλύπτουμε εμβολιαστικά ανασφάλιστους και αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου αποτρέποντας πιθανές δυσάρεστες συνέπειες για την Υγεία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου