Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρούν τα έργα βιοκλιματικής ανάπλασης & Υποδομών στον Παράδεισο

Για την πορεία εξέλιξης σημαντικών έργων που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης στη γειτονιά του Παραδείσου συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με μέλη του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου, κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Δημήτρη Σμυρνή, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στη γειτονιά του Παραδείσου, που η ολοκλήρωση τους θα αναβαθμίσει την περιοχή  και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.
Ειδική αναφορά έκανε ο κος Πατούλης στο σημαντικό έργο βιοκλιματικής ανάπλασης που έχει δρομολογηθεί για την περιοχή, με τη δημιουργία διαδρομών πεζών και ποδηλάτου, το οποίο δεν θα κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες, καθώς μετά από διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, στο πλαίσιο του έργου «Βιοκλιματικές αναπλάσεις γειτονιών Δήμου Αμαρουσίου (Παράδεισος, Πολύδροσο, Άγιος Θωμάς). 

Επίσης, σύντομα οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας θα έχουν τη δική τους «στέγη» για να ψυχαγωγηθούν και να βρεθούν με τους συνομηλίκους τους, καθώς η διαδικασία για την εκμίσθωση του χώρου, όπου θα στεγασθεί το ΚΑΠΗ της γειτονιάς του Παραδείσου εξελίσσεται κανονικά.
Παράλληλα, η Πρόεδρος κα Προεστάκη και το μέλος του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για την πορεία της μελέτης κατασκευής αγωγού ομβρίων στην περιοχή, καθώς για την κατασκευή νέων φρεατίων επί της οδού Παραδείσου για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας.
Στη συνάντηση εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας παρέστησαν ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κος Παναγιώτης Τριβέλας και η Προϊσταμένη Έργων κα Ελένη Μπαϊρακτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου