Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Για την καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, που είναι σε εκκρεμότητα...

«Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι»:
Η συνέπεια στον λόγο και τις πράξεις είναι βασική μας αρχή
Με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδυασμού με τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου, το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» αποτελούμενη από τους Μαρία Βερνάρδου, Νίκο Καρούσο, Λευτέρη Μαγιάκη και Κώστα Ποντικόπουλο, συναντήθηκε με τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα κυριότερα πολεοδομικά προβλήματα της πόλης, καθώς και θέματα λειτουργίας της Διεύθυνσης που έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη προσωπικού, ιδιαίτερα επιστημονικού.
Ο Συνδυασμός μας θέλει να επισημάνει το σημαντικό ζήτημα που αφορά στην καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, που είναι σε εκκρεμότητα, καθώς δεν έχουν ακόμα αποπληρωθεί οι απαλλοτριώσεις από τον Δήμο, με κίνδυνο να χαθούν.
Τονίζεται, επίσης, ότι παρόλο που η Διοίκηση Πατούλη είχε δεσμευτεί, εδώ και πολλά χρόνια, ότι θα συστήσει ειδική επιτροπή που θα εξετάσει το θέμα, δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα.
Η αδράνεια είναι πηγή πολλών προβλημάτων και ο Συνδυασμός μας θα επιδιώξει η συνέπεια στον λόγο και τις πράξεις να γίνει βασική αρχή διακυβέρνησης του Δήμου.
                                         Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου
                                          ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
                        «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου