Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτική παράταξη «Κίνημα Δεν Πληρώνω» στο Δήμο της Αθήνας!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αθηναίων με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Κίνημα Δεν Πληρώνω στο Δήμο της Αθήνας». Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης, εκ των ιδρυτικών μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης συνδυάζει τη νιότη και το δυναμισμό με τη μεγάλη αγωνιστική και πολιτική εμπειρία που έχει χτίσει μαχόμενος στην πρώτη γραμμή του Κινήματος 4,5 χρόνια τώρα.
Στα πλαίσια της διαδικασίας κατάρτισης του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης «Κίνημα Δεν Πληρώνω στο Δήμο της Αθήνας», τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν συναγωνιστές και φίλοι που επιθυμούν να ενισχύσουν αυτήν την πολύ σημαντική εκλογική προσπάθεια.
Το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο Δήμο της Αθήνας θα πλαισιωθεί από πολύπειρους συναγωνιστές και ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μέλη της νεολαίας του Κινήματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης της νέας γενιάς, πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού και του ευρύτερου λαϊκού κινήματος καθώς και φίλους του Κινήματος.

Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω», μέσω της ανατρεπτικής πολιτικής του δράσης και της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας του, φιλοδοξεί να οικοδομήσει στον Δήμο της Αθήνας ένα προπύργιο αγώνα. Προτάσσοντας την αλληλεγγύη και την πολιτική ανυπακοή, θα σταθούμε σαν μια γροθιά, εμπόδιο σε όλους αυτούς που βυθίζουν καθημερινά τον λαό μας στο σκοτάδι, στην φτώχεια, στο μίσος και στη δυστυχία.
Είναι γεγονός, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που έχει να επιδείξει τόσο πλούσια δράση στον δήμο της Αθήνας. Το Κίνημά μας πρωτοστατεί εδώ και πάνω από τρία χρόνια στον μαραθώνιο αγώνα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την αποτροπή του κλεισίματος των Δημόσιων νοσοκομείων, επιτυγχάνοντας σημαντικές νίκες. Έχουμε πραγματοποιήσει εκατοντάδες δράσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διεκδικώντας και σε μεγάλο βαθμό κατακτώντας την απρόσκοπτη πρόσβαση των συμπολιτών μας σε αυτά. Στον τομέα της αλληλεγγύης, το Κίνημά μας έχει επανασυνδέσει χιλιάδες ρεύματα και νερά σε Αθηναίους συμπολίτες μας, επανηλεκτροδοτώντας και επανυδροδοτώντας ένα μεγάλο ποσοστό των φτωχών συνανθρώπων μας οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στους πανάκριβους λογαριασμούς και στα χαράτσια. Επιπλέον έχουμε πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις σε πάρα πολλούς συνανθρώπους μας και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω στα Πατήσια, ενώ έχουμε δημιουργήσει και μία πολύ «πλούσια» τράπεζα αίματος που προσφέρει αίμα αδιάκριτα σε όλους τους συνανθρώπους μας. Εκτός αυτών, έχουμε πρωτοστατήσει σε όλους τους αγώνες του λαϊκού κινήματος, σε πορείες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κ.α. Έχουμε ενισχύσει εργατικούς και φοιτητικούς αγώνες και γενικά είμαστε το μόνο πολιτικό κόμμα που με τόση συνέπεια και αγωνιστικότητα βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης, προασπίζοντας τα λαϊκά συμφέροντα.
Μέσω της δύναμης που θα μας δοθεί από την ενδεχόμενη επιτυχία μας στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα αδιαπέραστο τείχος προάσπισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας στη στέγη, στην τροφή, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στην άθληση, στην μετακίνηση, στην θέρμανση, στην ασφάλεια, στην εργασία και πάνω απ’ όλα στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια. Φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε την Αθήνα στην πόλη που πραγματικά αξίζει στους πολίτες της. Σε μία πόλη ανθρώπινη, αγωνιστική, υπερήφανη. Καλούμε όλους τους δημότες των Αθηνών να συστρατευθούν σε αυτόν τον αγώνα που δίνει το Κίνημά μας, αφενός με την ενεργή συμμετοχή τους στους κρίσιμους αγώνες που δίνονται και αφετέρου με την ψήφο τους και την διάδοση των ιδεών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου