Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ... Ζήτημα χρόνου η οριστική του σφράγιση!!!

          ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ
 ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ        ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ στις 6:00  μ.μ. & αύριο ΤΡΙΤΗ  στις 07:00
Συγκέντρωση παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων - φορέων - Δημοτικών παρατάξεων & απεργών (Ιατρών & Νοσηλευτών του ΙΚΑ) έξω από το τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ Αμαρουσίου, σήμερα Δευτέρα στις 08:00 π.μ, με στόχο την αποτροπή του κλεισίματος του υποκαταστήματος στο πλαίσιο της υλοποίησης των  νόμων της κυβέρνησης (Ν. Δ. - ΠΑΣΟΚ) που διαλύουν και ιδιωτικοποιούν τη δημόσια υγεία απολύοντας χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές, ιδιωτικοποιώντας την υγεία σε βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων - εργαζόμενων.
Στη συνάντηση που είχαν με το Δ/ντή υγειονομικού του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αμαρουσίου,  ανακοινώθηκε ότι είναι ζήτημα χρόνου η οριστική σφράγιση και το κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος - πολυϊατρείου του ΙΚΑ στο Μαρούσι και ήδη η επιτροπή καταγραφής της περιουσίας του υποκαταστήματος έχει αναλάβει να προχωρήσει στις ενέργειες εκείνες που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με το θέμα αυτό.

Η υπόθεση του κλεισίματος των υποκαταστημάτων - πολυϊατρείων του ΙΚΑ και της ισοπέδωσης κάθε δικαιώματος των εργαζόμενων για δημόσια & δωρεάν υγεία παρεχόμενη από την πολιτεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήνει κανέναν αδιάφορο.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση και τις πολιτικές που ακολουθεί και εφαρμόζει στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, με τις οποίες κατεδαφίζεται και ιδιωτικοποιείται και η Δημόσια – Δωρεάν υγεία.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου και το Δήμαρχο Αμαρουσίου «Γ. Πατούλη» που έχει συνταχθεί πλήρως με τις πολιτικές της κυβέρνησης και τις υπηρετεί σε όλα τα επίπεδα και στο χώρο της υγείας, ο οποίος απουσίαζε από την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΙΚΑ και για να καταγγελθεί το γεγονός αυτό και να ζητηθεί από τον ίδιο να πάρει θέση για το κλείσιμο του ΙΚΑ έχει ήδη προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 17 – 2 – 2014 στις 13:30 από εκπροσώπους Δημοτικών Παρατάξεων.
Καλούμε όλους τους κατοίκους – εργαζόμενους της πόλης μας να συμπαραταχθούμε όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της Δημόσιας – Δωρεάν Υγείας εμποδίζοντας με κάθε τρόπο το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΙΚΑ.
Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ δεσμεύεται ότι θα θέσει το θέμα και στη συνεδρίαση του Δ. Σ. Αμαρουσίου της 18 – 2 – 2014 και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για την υπεράσπιση και διεύρυνση του δικαιώματος όλων μας για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.  
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 – 2 – 2014 στις 18:00 και την  ΤΡΙΤΗ 18 – 2 – 2014 στις 07:00

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Δ. Α. Πολυχρονιάδης
Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου