Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το πιο δύσκολο ταξίδι είναι ... ο γυρισμός!

Από τις 6 Φεβρουαρίου προβάλλεται στους κινηματογράφους μία υπέροχη ταινία:
«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ & Η ΚΟΥΝΙΑ» της Μαρίας Ντούζα, την μουσική της οποίας υπογράφει η συνδημότης μας, συνθέτης κ. Άννα Στερεοπούλου!!!
«Το Δέντρο και η Κούνια» είναι μια ιστορία οικογενειακής συμφιλίωσης. Εμπνευσμένη από ένα πραγματικό περιστατικό, αφηγείται πώς τα μέλη μιας οικογένειας για χρόνια χωρισμένα ξαναβρίσκονται ένα Πάσχα, κάτω από την πατρογονική στέγη, σε μια συνάντηση η οποία θα έχει, για τον καθένα, απροσδόκητες συνέπειες.
H Ελένη είναι καθηγήτρια καρδιολογίας στο Λονδίνο. Παντρεμένη με Άγγλο, ζει εκεί πολλά χρόνια έχοντας αποκόψει κάθε επαφή με τον πατέρα της, Κυριάκο, στην Ελλάδα.
Μια μέρα, ο άντρας της, Χάρρυ, χάνει τη δουλειά του σε κάποιο χρηματοπιστωτικό κολοσσό και μετατίθεται στην Κίνα.
Αντιμέτωπη με δύσκολα προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα, η Ελένη παίρνει την δεκάχρονη κόρη της, Άννα και έρχονται στην Ελλάδα για Πασχαλινές διακοπές, με σκοπό να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της. Όταν όμως φτάνει σπίτι, τίποτα δεν είναι όπως το περίμενε.
Μια γυναίκα από τη Σερβία, η Νίνα, είναι εγκατεστημένη εκεί μαζί με την εντεκάχρονη κόρη της. Σύντομα η Ελένη θα διαπιστώσει ότι ο Κυριάκος έχει κι αυτός τα δικά του μυστικά…

Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη, Ηλίας Λογοθέτης, Νίκος Ορφανός και η Σέρβα ηθοποιός Μιριάννα Καρανόβιτς (Underground, Ο Μπαμπάς Λείπει σε Ταξίδι για Δουλειές).

Μερικά από τα σχόλια των θεατών στο αθηνόραμα:
Ελληνική ταινία ευρωπαϊκού βεληνεκούς. Σκηνοθεσία, σενάριο και ερμηνείες κορυφώνονται λεπτό το λεπτό σε αυτή την πραγματικά υπέροχη ταινία. Ο Ηλίας Λογοθέτης απλός, αληθινός, άμεσος. Και η Αλικάκη συγκλονιστική. Όπως και η σπουδαία Σέρβα Μιριάνα Καράνοβιτς.
Συγχαρητήρια στη Μαρία Ντούζα.
Υπέροχη ταινία. Τρυφερή, αληθινή και με συγκίνηση! Αξίζει να τη δείτε!!!
Επιτέλους μια ελληνική ταινία που δεν είναι δήθεν, με ένα σενάριο αληθοφανές, μια ενδιαφέρουσα και συγκινητική ιστορία, χωρίς θολά βαθυστόχαστα νοήματα, με πραγματικούς ήρωες που θα μπορούσαν να είναι συγγενείς ή φίλοι μας. Να την δείτε οπωσδήποτε!!!!!
Είχα πολλά χρόνια να δώ μια τόσο μεστή και ευαίσθητη Ελληνική ταινία. Πολλά μπράβο στούς ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους. Σας συστήνω να την δείτε γρήγορα. Αξίζει οχι 5 αλλά 10 αστέρια. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Υπέροχο! Μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας, ακόμη και στις ακραίες στιγμές. Διάχυτη η ομορφιά σε όλα τα επίπεδα.
Παρα πολυ καλη ταινια, μπραβο σε ολους! Ωραια αρχη ωραια ροη της ιστοριας. Κατανοητη μεστη με σασπενς, δεν σε αφηνει να κουραστεις, ωραια πλανα, καλη ερμηνεια των ηθοποιων. Συγχαρητηρια! Τετοιες παραγωγες αξιζουν. Καλοδουλεμενες με υποθεση και ωραιο σεναριο. Καιρο ειχαμε να δουμε τοσο ωραια ταινια με Ελληνες και ξενους ηθοποιους.!

                AΙΘΟΥΣΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
ΑΘΗΝΑΙΟΝ 2 (Β. Σοφίας 124, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι, Τηλ.: 211.211.2222, 210.7782122)
Ώρες   16.00 – 18.00 – 20.00
ΑΙΓΛΗ 2 ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Λ. Πεντέλης 98, τηλ: 210.68.410.10, 210.685.9965)
Ώρες: 18.30 - 20.30 - 22.30
ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδρινγκτώνος 21 - Πατησίων 101, τηλ: 210.8215.469, 210.8222.702)
Ώρες: 20.30


                             TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=wElao5H4Tbo
                                                 WEBSITE: www.the-tree-and-the-swing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου