Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στρώνουν κόκκινο χαλί για τον ΣΟΪμπλε!!!


Φόρος & στα Μεγάλα Σπήλαια!!!


ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΚΛειστόν επί 3ήμερον το δημοτικό κατάστημα, λόγω κινητοποιήσεων

Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν θα εξυπηρετεί το κοινό σήμερα 
       Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 
                  βάσει ψηφίσματος της Κ.Ε.Δ.Ε
 Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 ΔΕΝ θα εξυπηρετεί το κοινό βάσει του ψηφίσματος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνόμων.
Σε ότι   αφορά στην καθαριότητα και στις κοινωνικοπρονοιακές δομές θα λειτουργήσουν κανονικά με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Aπολύσεις ... δακρύβρεχτες!




Σήμερα το «1ο εθελοντικό πότισμα του ΣΠΑΠ»

Το «1ο εθελοντικό πότισμα» στις αναδασωμένες κατά το χειμώνα περιοχές του Πεντελικού θα πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Π από τις 9 το πρωί της Κυριακής δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στο χώρο δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για το πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, και στη Βρύση Καρακαντά (μετά το Καραούλι στη διαδρομή Π. Πεντέλης προς Ν. Μάκρη).
Η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνουμε με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.