Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στο «Hertfordshire» από 6 - 9 Ιουνίου, η συνάντηση της «Λέσχης Bilderberg»

Στο «Grove hotel» & οι Οδ. Κυριακόπουλος & Α. Παπαχελάς
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο  «Grove hotel» του Χερτφορντσάιρ, όπου από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Τραπεζίτες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, ειδικοί και μέλη διεθνών οργανισμών, επιστήμονες αποτελούν την ελίτ που απαρτίζεται από 150 άτομα τα οποία θα συμμετάσχουν στη συνάντηση που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο.
Από τον κατάλογο όπως έχει ως τώρα από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.
Μεταξύ αλλων στο ξενοδοχείο Grove θα καταλύσουν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρατηγός Πετρέους, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλιού Ζοζέ Εμανουέλ Μπαρόζο και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας.

Δεν συμμετέχει ο Λουκάς Παπαδήμος, αν και αυτός συγκαταλέγεται στα μόνιμα στελέχη της «Τριαδικής». Δεν επιβεβαιώνεται με βάση την επίσημη λίστα η πρόσκληση συμμετοχής στους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννη Στουρνάρα, όπως αναφέρθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου