Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Eλεγχόμενη στάθμευση: Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας ενημερώνει ...

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες για την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο και στην Π.Ε. Αγίων Αναργύρων από 15 Ιουνίου 2013
Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες για την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο και στην Π.Ε. Αγίων Αναργύρων από 15 Ιουνίου 2013.
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας έχει ως εξής:
«Αγαπητοί κάτοικοι και επισκέπτες Σας ενημερώνουμε ότι από τις 15 Ιουνίου έχει τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο και στην Π.Ε. Αγίων Αναργύρων του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ενημερώσει αναλυτικά με ποιον τρόπο θα εφαρμοσθεί το νέο μέτρο, που στόχο έχει να βελτιώσει τις συνθήκες στάθμευσης και κυκλοφορίας των κατοίκων και επισκεπτών του όμορφου προαστίου μας, καθώς και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στην τοπική μας αγορά. Υπενθυμίζουμε ότι:

Στις θέσεις με λευκή και πράσινη γραμμογράφηση, δικαίωμα στάθμευσης έναντι πληρωμής ενός (1) ευρώ την κάθε ώρα, χωρίς χρονικό περιορισμό, έχουν οι επισκέπτες της πόλης.
Στις θέσεις με μπλε και πράσινη γραμμογράφηση, έχουν δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης μόνον οι μόνιμοι κάτοικοι.
Στις θέσεις με μπλε γραμμογράφηση έχουν δικαίωμα στάθμευσης μόνον οι μόνιμοι κάτοικοι, κι όχι επισκέπτες.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη δική σας συνεργασία και στήριξη, το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θα αποτελέσει ευκαιρία για να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.
                                Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου