Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εξώδικο Φωτεινής Σκοπούλη κατά Γ. Πατούλη!!!

Με εξώδικη δήλωση -διαμαρτυρία απαντά η Υφυπουργός Υγείας κ. Φ. Σκοπούλη στην ανακοίνωση του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλη, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Συλλόγου.

Οι περιεχόμενοι υβριστικοί και καταφρονητικοί χαρακτηρισμοί, «άσχετοι», «αδιάφοροι και επικίνδυνοι καιροσκόποι», όπως σημειώνει η κ. Σκοπούλη, προσβάλλουν απρόκλητα και κατά τρόπο βάναυσο την τιμή και την  υπόληψή της, το κύρος και την αξιοπρέπεια της ως ατόμου και ως επιστήμονα, αποδίδοντας σε εκείνη  ιδιότητες που κατάφωρα απάδουν προς την ηθική, κοινωνική, επιστημονική & θεσμική  υπόσταση και αξία της.
Η Υφυπουργός επισημαίνει  ότι ο 
κ. Πατούλης όχι μόνο χρησιμοποίησε τον ιστότοπο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά ταυτόχρονα κατά τρόπο παράνομο και καταχρηστικό,  εκμεταλλευόμενος την έτερη  ιδιότητά του ως  Δημάρχου Αμαρουσίου, απέστειλε ηλεκτρονικά σε όλο το δίκτυο των μελών της ΚΕΔΕ,  την υβριστική  ανακοίνωση, " προφανώς για  λόγους πολιτικής προπαγάνδας".
Η κ. Σκοπούλη, ζητά από τον κ. Πατούλη όπως εντός 3 εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της εξώδικης να ανακαλέσει με έγγραφη ανακοίνωσή του που θα  αναρτηθεί & θα διανεμηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως &η υβριστική από 02/6/2013 ανακοίνωση, τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης να απέχει στο μέλλον από ανάλογες εκφράσεις, χαρακτηρισμούς & ύβρεις.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Ιατρικός Γ. Πατούλης δηλώνει ότι εδώ και καιρό έχει ζητήσει την αποπομπή της κ. Φ. Σκοπούλη από τη θέση της Υφυπουργού Υγείας, επισημαίνοντας τον κίνδυνο που διατρέχει η Δημόσια Υγεία όταν παρακωλύεται το έργο του Υπουργείου Υγείας ή όταν δίνονται λάθος εντυπώσεις και λάθος πληροφορίες, όπως στη «Διοίκηση Σκοπούλη».
Μία κυβερνητική εκπρόσωπος της Υγείας που προσβάλλει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τους Κυβερνώντες, τους γιατρούς και τους ασθενείς και υποβαθμίζει όχι μόνο τη νοημοσύνη των φορέων της Υγείας, αλλά και της κοινής γνώμης, αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ δεν έχει ούτε τεχνογνωσία ούτε αποτελεσματικότητα στην άσκηση πολιτικής για την Υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου