Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στο Μαρούσι, το «Βερολίνο της Ελλάδος», ψήφισε ο Σαμαράς!!!

Τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε σήμερα στο Μαρούσι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.
Ο κύριος Σαμαράς επέλεξε το Μαρούσι για να ψηφίσει στη Β4 ΝΟΔΕ, κατά σημερινή διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για το 9ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ που θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Ιουνίου 2013.
Ο κύριος Πατούλης απεδωσε στον Πρωθυπουργό ενημερωτικό έντυπο για το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ανέφερε για τα αδιέξοδα που πλήττουν το χώρο της Υγείας, τα οποία και θα απασχολήσουν την Κεντρική Προσυνεδριακή Εκδήλωση για την Υγεία που διοργανώνουν οι Β3 – Β4 και Β5 ΝΟΔΕ την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Η επιλογή κάθε άλλο παρα τυχαία ήταν αφού όπως είναι γνωστό, στην πόλη μας μεταξύ άλλων - κυρίως Γερμανικών Εταιριών(π.χ. Siemens, Bayer Hellas, media markt, microsoft Hellas κ.α.) & εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων(Deutsche Schule), εδρεύει ο Γερμανοκρατούμενος δια της Deutsche Telekom ΟΤΕ & ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» που ακούει στο όνομα Digea!
Της εταιρείας εν ολίγοις που κάνει κουμάντο στη «νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης», φροντίζοντας να πέφτει το μαύρο στις συχνότητες της ΕΡΤ και χρωματιστές μπάρες στη συχνότητα του 902, ως το ψηφιακό χέρι της κρατικής λογοκρισίας.

Φαίνεται ότι ο  πρωθυπουργός αισθάνθηκε την ανάγκη από τη μία να ευχαριστήσει εκ του σύνεγγυς την DIGEA για την ανιδιοτελή προσφορά της στην τρικυβέρνηση & στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΜΑΥΡΟΥ που αυτή ευαγγελίζεται... & από την άλλη να δώσει κουράγιο στους ΜΑΤατζήδες της κλούβας που αγκυροβόλησε επί της Σωρού 26 & τους ασφαλίτες που περιτρυγυρίζουν την περιοχή μας
Τι εστί Digea; Μα το καρτέλ που έστησαν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, δηλαδή οι Όμιλοι Λαμπράκη, Μπόμπολα, Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Κοντομηνά & Κουρή. 
Ως γνωστόν οι περιώνυμοι αυτοί μεγαλοεπιχειρηματίες, είναι οι ίδιοι που πριν γίνουν οι άρχοντες των ψηφιακών συχνοτήτων, λυμαίνονταν ήδη για πολλά χρόνια τις αναλογικές συχνότητες, εξασφαλίζοντας μόνιμες «προσωρινές» άδειες μετάδοσης, πληρώνοντας απλώς ένα μηδαμινό τέλος της τάξης του 0,1-0,2% επί των ακαθάριστων εσόδων τους για τη χρήση των συχνοτήτων, αποφεύγοντας, μάλιστα, ακόμα και στον καιρό των μνημονίων την υποχρέωση καταβολής ενός φόρου 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων που θεσπίστηκε το 2010 αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκε. Στον νέο «ψηφιακό χάρτη» που κατάρτισαν όλα αυτά τα μεγαλοαφεντικά μαζί, έσπευσαν να φορτώσουν στους δήμους το μισό (και βάλε) κόστος των υποδομών και απαιτούν επιπλέον όλες οι νέες ψηφιακές συχνότητες να τους παραχωρηθούν δωρεάν, αφού αυτοί είναι, άλλωστε, οι «πυλώνες της ανάπτυξης»… 
 Και ποια είναι η τρικομματική για να τους χαλάσει το χατίρι; Σε μερικές μέρες –που όλως τυχαίως (!) λήγει η προθεσμία ανακατανομής των συχνοτήτων και αδειοδότησης– θα γίνει το θέλημά τους, με την ΕΡΤ –ελπίζουν– έξω από την εικόνα.
ΠΗΓΗ: www.enikos.gr &
katalipsiesiea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου