Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Aνάπλαση» θορύβων στην συμβολή των οδών Αργοναυτών & Μεσογείων!!!

Νυκτερινοί Μπασκετμπολίστες στα Αλώνια, «βομβαρδίζουν» 
με νεράντζια...μπαλκόνια διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας!
   Δήμε, Δήμε είσαι ΕΔΩ;
Σας γράφω εκ μέρους αρκετών συμπολιτών μου, περιοίκων της πλατείας Αλωνίων (Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου) στην συμβολή των οδών Αργοναυτών και Μεσογείων. 
Στην πλατεία αυτή βρίσκεται ένα γήπεδο βόλεϊ/μπάσκετ όπως και μία παιδική χαρά. Έγινε μία ανάπλαση πέρυσι στην περιοχή μας και έκτοτε οι προβολείς του γηπέδου ανάβουν απο λάθος προφανώς κάθε νύχτα στη 1:00 και σβήνουν νωρίς τα ξημερώματα. 
Πέραν της αλόγιστης σπατάλης ηλεκτρικού ρεύματος (οι προβολείς είναι πολλές χιλιάδες watt), το γήπεδο αποτελεί πόλο έλξης ασυνείδητων ανθρώπων που στις 2 και 3 τη νύχτα αποφασίζουν να αθληθούν παίζοντας μπασκετ/βόλεϊ/ρακέτες ή απλά κυνηγητό και ζητωκραυγάζοντας και σηκώνοντας όλη την γειτονιά στο πόδι. 
Αλλεπάλληλες παρατηρήσεις είχαν ως μόνο αποτέλεσμα να βρούμε τα μπαλκόνια μας "βομβαρδισμένα" με νεράντζια... 


Η αστυνομία όσες φορές εκκλήθη ήταν απούσα. Η μεν δημοτική με το επιχείρημα ότι οι περιπολίες σταματούν στη 1 τη νύχτα, η δε ελληνική αστυνομία δεν έστειλε ποτέ της περιπολικό να υποδείξει στους πολιτισμένους συμπολίτες μας πως η διατάραξη της κοινής ησυχίας είναι ποινικό αδίκημα. Για τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο που επιχειρεί να ξεκουραστεί την νύχτα ούτε λόγος φυσικά, θα πρέπει να πάμε πίσω στην πολύπαθη παιδεία μας.
Για τον λόγο τούτο έχουμε έρθει εδώ και 3 μήνες όλοις μας πολλάκις σε επαφή με την:


1. Γραμμή δημότη
2. Δημοτική αστυνομία
3. Γραφείο αρμόδιου αντιδημάρχου
    (περίπου 10 φορές)
4. Γραφείο αθλητισμού
                                                             Αποτελέσματα:
Η γραμμή δημότη προώθησε πολλές φορές το αίτημά μας.
Η Δημοτική αστυνομία υποσχέθηκε να αυξήσεις τις περιπολίες πριν τη 1π.μ. όμως στην περιοχή για συστάσεις. Σημειωτέον πως δεν έγινε ποτέ κάποια περιπολία στην περιοχή απ' όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε προφανώς.
Άλλωστε στον ίδιο δρόμο υπάρχει και ένας ποδηλατόδρομος που έχει μετατραπεί πλέον σε πάρκινγκ και η δημοτική αστυνομία δεν έχει κόψει ποτέ κλήση στα πάντα ίδια αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω του.
Η γραμματέας του γραφείου του αρμόδιου αντιδημάρχου μας έχει πει πως θα αναφέρει το πρόβλημα στον αντιδήμαρχο και στα περίπου 10 τηλεφωνήματά μας εδώ και 3 μήνες χωρίς να έχουμε δει κάποια ενέργεια. Την τελευταία φορά (προ εβδομάδας) μας είπε πως ενημέρωσε τα εξωτερικά συνεργεία αλλά δεν μπορεί να τους πάρει κι απ' το χέρι...
Το γραφείο αθλητισμού μας είπε πως προώθησε το ζήτημα στα εξωτερικά συνεργεία και τους έδωσε εντολή να ρυθμίσουν σωστά τον χρονοδιακόπτη των προβολέων ούτως ώστε να ανάβουν σε εύλογες ώρες. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα 11/6/13
Σας επισυνάπτω και σχετική αίτηση που γράψαμε προς τον δήμο και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου την περασμένη Τρίτη 4/6/13.
Ζητούμε την βοήθειά σας διότι δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο πια, ο δήμος αδιαφορεί απροκάλυπτα και είμαστε εκτεθειμένοι σε καθημερινή έλλειψη ύπνου και νυχτερινής ανάπαυλας, που και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί πως είναι ζωτικής σημασίας.

                                                         Με τιμή,
                                          Δημήτρης Ευαγγελινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου