Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΣΕΔΑΜ:«προκλητική & απαράδεκτη η συμπεριφορά Καραμεσούτη»!

       ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προκλητική απαράδεκτη συμπεριφορά του Δ/ντη της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Καραμεσούτη.
Το τελευταίο διάστημα μια μερίδα υπηρεσιακών παραγόντων νυν και πρώην, που κατέχουν θέσεις και αξιώματα βάζουν πλάτη ώστε να περάσει η Διοίκηση του Δήμου όλες τις αντεργατικές πολιτικές της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως οι προσλήψεις εργαζομένων μέσω των Μ.Κ.Ο. και των Συναιτεριστικών Επιχειρήσεων, όπως τα διάφορα ξεπουλήματα υπηρεσιών (βλέπε ογκώδη) κ.λ.π.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα μέτρα που θέλει να επιβάλλει η τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τους Δημάρχους θα συνοδευτούν από μπόλικο αυταρχισμό και τρομοκρατία άλλωστε καθημερινά οι εργαζόμενοι βιώνουν στο πετσί τους τους διάφορους τραμπουκισμούς της εργοδοσίας. Άλλωστε παρόμοιες συμπεριφορές έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν.
Η επίθεση στο πρόεδρο του Σωματείου έχει ως στόχο τοεκφοβισμό και τη τρομοκράτηση εργαζομένων ώστε να σταματήσουν να διεκδικούν νααπαιτούν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους αλλά και τηνανατροπή του σημερινού σάπιου συστήματος.
Η Γενική Συνέλευση απαιτεί να σταματήσει κάθε είδους συνδικαλιστική δίωξη κατά οποιοδήποτε εργαζομένου του Δήμου Αμαρουσίου, θεωρούμε ως υπεύθυνη τη Διοίκηση του Δήμου για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νέο παράνομο αμαξοστάσιο.
Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου να πάρει θέση και να σταματήσει τη συγκεκριμένη αντιδημοκρατική συμπεριφορά του συγκεκριμένου Διευθυντή.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ


                                               Η Γενική Συνέλευση

                                ΠΗΓΗ: http:www.odofragma-skas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου