Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ετοιμα για κινητοποιήσεις τα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Την Πέμπτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και των 3(τριών ) Σωματείων του Δήμου ΑμαρουσιουΑναπτύχθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και την  τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και τους Πολίτες στον Δήμο μας. 
Επιχειρείται εδώ και καιρό να μεταφερθούν οι ευθύνες που έχουν οι Αιρετοί για την κακοδιαχείριση των Δήμων σε εξιλαστήρια θύματα τους εργαζομένους και τους Πολίτες.
Οι εργαζόμενοι και οι  πολίτες δεν πήραν ποτέ πολιτικές αποφάσεις.
Έχουν υποστεί όμως το βάρος από τα λάθη και τις πολιτικές που εφάρμοσαν  διαχρονικά Δήμαρχοι και Κυβερνήσεις Μετά από διαλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους πάρθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων για αποφάσεις  κινητοποιήσεων  
Κατάθεση αιτήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να ληφθεί απόφαση εάν και εφόσον έχει αποφασισθεί το κλείσιμο του Ν.Π.Δ.Δ. τότε να παρθεί απόφαση για μη απόλυση ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ και ασφαλή μετάβαση στο δήμο σε οργανωμένες διευθύνσεις.
Μεταφορά της Δημοτικής Συγκοινωνίας σε οργανωμένη Διεύθυνση του Δήμου μας.
Να προχωρήσουμε με πρωτοβουλία μας σε συνάντηση τα Διοικητικά Συμβούλια του Δήμου μας με τα  Διοικητικά Συμβούλια όμορων Δήμων για την καλύτερη οργάνωση της  υπεράσπισης των εργαζομένων και των Δημοτών  μας .
Καταγγέλλουμε την εκχώρηση - ιδιωτικοποίηση  δομών και αρμοδιοτήτων του Δήμου μας, μέσω των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, όπου στόχο έχουν τη μετακυληση  του κόστους στους Πολίτες και τους εργαζόμενους βάζοντας νέο ΧΑΡΑΤΣΙ
Θα υπερασπιστούμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ όλων μας για εργασία και αξιοπρεπή διαβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου