Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στα «πράσα» 2 αθίγγανες για κλοπή πορτοφολιού από ηλικιωμένη

Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου αντιμετωπίστηκε με επιτυχία παραβατικό περιστατικό που εκδηλώθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ, στο Κέντρο του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της πεζής περιπολίας δύο δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή, ηλικιωμένη συμπολίτισσα μας ζήτησε βοήθεια γιατί αντιλήφθηκε ότι της έκλεψε το πορτοφόλι αθίγγανη γυναίκα.
 Άμεσα αντέδρασαν οι δύο δημοτικοί αστυνόμοι καταδιώκοντας την αθίγγανη την οποία και εγκλώβισαν επί της οδού Δήμητρος και την κράτησαν μέχρι να φθάσει στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ, την οποία είχαν ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά. 
Κατά τη διάρκεια της κράτησης εμφανίστηκε κι άλλη γυναίκα συνεργός, η οποία πέταξε το κλεμμένο πορτοφόλι και ζήτησε από τους δημοτικούς αστυνομικούς να τις αφήσουν. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε και κρατήθηκε κι αυτή. Τελικά και οι δύο αθίγγανες γυναίκες παραδόθηκαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από 45 λεπτά.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκου Πέππα, προς τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς (Περικλή Σιολή και Στυλιανό Μαργαρίτη) για την άψογη εκτέλεση του καθήκοντος τους, επισημαίνοντας το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους η αντιμετώπιση περιστατικών κλοπών. Τόνισε, επίσης, ότι η Δημοτική Αστυνομία εργάζεται καθημερινά, 7 μέρες τη εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο για να αισθάνονται οι κάτοικοι του Αμαρουσίου ασφαλείς, συνδράμοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων της στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου