Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Με 192 φιάλες αίμα ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Περισσότεροι από 220 εθελοντές αιμοδότες, ηλικίας από 18 ετών και άνω,   εργαζόμενοι του Δήμου και πολίτες εθελοντές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για την προσφορά του ύψιστου δώρου ζωής στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος.
Οι εθελοντές αιμοδότες υποβλήθηκαν στις ειδικές εξετάσεις και στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» που στη συνέχεια πραγματοποίησαν και την αιμοληψία.
Στην 13η Εθελοντική Αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 192 φιάλες αίμα, με τις οποίες θα ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών που χρειάζονται μετάγγιση αίματος.

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία,συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό,εκφράζοντας τα εγκάρδια συναισθήματά του στους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.                                 
Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την 13η Εθελοντική Αιμοδοσία είχε ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κος Νικόλαος Κάββαλος.
Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία, η τρίτη κατά σειρά για το 2013  έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί το μήνα Οκτώβριο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου