Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Τράπεζα Αίματος» δημιουργεί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δ. Σ. Α.


Την έναρξη λειτουργίας της «Τράπεζας Αίματος του 16ου Δημοτικού  Σχολείου Αμαρουσίου» σηματοδότησε η «1η εθελοντική αιμοδοσία» που διοργάνωσε την Κυριακή 2 Ιουνίου στο χώρο του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων!
Μπορεί η συμμετοχή στην «αυτή Εθελοντική Αιμοδοσία» να μην ήταν μεγάλη (σε σχέση πάντα με τον αριθμό των γονιών και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου), αλλά όπως σημειώνει  σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού  Σχολείου Αμαρουσίου»«ελπίζουμε πως σιγά - σιγά αυτό θα αλλάξει & θα αλλάξει σίγουρα, γιατί το αίμα δεν γνωρίζει έθνη, φυλές και φύλα και οι συμμετέχοντες το απέδειξαν αυτό περίτρανα»!
Ολοι όσοι προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα & δεν μπόρεσαν τελικά να δώσουν μετά από σύσταση της γιατρού του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» ή για οποιοδήποτε άλλο ιατρικό λόγο, μπορούν ανά πάσα στιγμή, τόσο αυτοί, όσο και όποιος άλλος επιθυμεί, να πάνε στο «Τμήμα Αιμοδοσίας» του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» ή αλλού, και να δώσουν αίμα για την «Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου»  η οποία τηρείται στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο.
Ο «Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού  Σχολείου Αμαρουσίου»  εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου  για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους, καθώς και για την πολύτιμη καθοδήγησή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για κάθε αιμοδότη ξεχωριστά. 
Ευχαριστούν επίσης τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, που αν και δεν κατάφερε να παραστεί αυτοπροσώπως, απέστειλε ως εκπρόσωπό του τον κ. Νταλούκα για να τους συγχαρεί για την πρωτοβουλία τους, τον «Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας» , κ. Δημήτρη Καρλαύτη, και τον Πρόεδρο της «Σχολικής Επιτροπής» , κ. Παπαδάκο, που ήρθαν στο σχολείο  και φυσικά τον Διευθυντή του 16ου ΔΣΑ, κ. Δουρούκα, ο οποίος ήταν παρόν από νωρίς το πρωί και πρόθυμος να βοηθήσει σε ό, τι πιθανόν να χρειαζόταν.
Τέλος εκφράζουν ευχαριστίες σε όλα τα τοπικά online και έντυπα ΜΜΕ, που βοήθησαν στην επικοινωνία της αιμοδοσίας, το γραφείο Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και την Ένωση Γονέων Αμαρουσίου για τις κοινοποιήσεις που έκαναν αμέσως μετά τη λήψη δικής μας ενημέρωσης.
 Υπεύθυνοι για την Τράπεζα Αίματος του σχολείου έχουν οριστεί προσωρινά 
ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Στάθης Μαυροδήμος και 
η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου, κα Βιβή Κωτούλα Κουτρουμάνου. 

                                                  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:


http://16dimamargoneis.wordpress.com/2013/06/03/egine-i-proti-ethelontiki-aimodosia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου