Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στις 7 μ.μ, η Ημερίδα «Οικονομική Κρίση & Ψυχική Υγεία»

   ΠΡΟΣOXΗ:Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στα Γραφεία του Συλλόγου «Ο Κρηταγενής Ζεύς»
       (Σπ. Λούη 17, Πλ. Κασταλίας - Κοντά στην Πλατεία Ηρώων, Κέντρο Αμαρουσίου)
 Τα Δ.Σ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» και του ΣΟΦΨΥ «Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής»  σας προσκαλούν, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 μ.μ, σε  ημερίδα  με θέμα: «Οικονομική Κρίση  και Ψυχική Υγεία».
Η ημερίδα  δεν θα πραγματοποιηθεί  στην Αίθουσα Κεραμικής Έκθεσης, 
όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, διότι ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών - Κεραμιστών αιφνιδίως υπαναχώρησε...
«Δέχομαι πολλές πιέσεις»(!), μας είπε, αντί άλλης εξήγησης…
Θα πραγματοποιηθεί, την ίδια μέρα και ώρα,  με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου, «Ο Κρηταγενής Ζεύς», στα Γραφεία του παραπάνω Συλλόγου  (Σπύρου Λούη 17, Πλατεία Κασταλίας, Κοντά στην Πλατεία Ηρώων, Κέντρο Αμαρουσίου)
Υπενθυμίζουμε ότι η ημερίδα αυτή έχει ως σκοπό να δώσει σε όλους εμάς, που νιώθουμε «έγκλειστοι» σήμερα και «υπό διωγμόν», στην ίδια μας  τη χώρα, «χείρα βοηθείας». Για να σώσουμε το πολυτιμότερο. Την ψυχική και τη σωματική μας, επομένως, υγεία, που απειλείται καθημερινά. Από το χρόνιο άγχος και το φόβο, που γίνεται κάποτε πανικός και από τη χρόνια θλίψη, που συχνά, δυστυχώς, τελευταία, γίνεται κατάθλιψη.
Στην εκδήλωσή μας, θα μιλήσουν οι κ.κ:

1.Καλομοίρα Μάρκου , ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του Οικοτροφείου Πεντέλης, με θέμα: «Οικογένεια, Ψυχική Υγεία και Οικονομική Κρίση»
2.Άρης Βιόλατζης , από το Κέντρο Πρόληψης για Αυτοκτονία της ΚΛΙΜΑΚΑΣ, με θέμα:
« Οικονομική Κρίση και Αυτοκτονικότητα»
3.Μιχάλης Λάβδας , ψυχολόγος, με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της Οικονομικής Κρίσης σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο»
Θα ακολουθήσουν διάλογος με τους ομιλητές και ψυχαγωγικό πρόγραμμα ζωντανής μουσικής.

                                                           Τα Διοικητικά  Συμβούλια των Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου