Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΜΑΤ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ"

                  ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
                             AYTA που δεν είδατε από τα "κατοχικά"ΜΜΕ,
                   ΜπομπολοMEGA, AλαφουζοSKY, ALFA, ΒαρδινογιαννοSTAR
                                        & την ERT του Λ. Ταγματάρχη 
                    

7,7 εκ. € στα κόμματα για ερευνητικούς... σκοπούς

Στην Ελλάδα της κρίσης, η μόνη χρηματοδότηση που δεν διακόπτεται και δεν περικόπτεται είναι όπως όλα δείχνουν αυτή των πολιτικών κομμάτων.
Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το υπουργείο Εσωτερικών, ενισχύει με 7.720.000 ευρώ τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.
Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.
Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

Eνδιαφέρουσα Ημερίδα στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Ημερίδα με θέμα «Τα προβλήματα στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις του προσωπικού και η επιρροή τους στους καταρτιζόμενους νέους σε χώρους ΑΜΕΑ», διοργανώνει την Πέμπτη 29 Μαρτίου το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, υπό της αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Ο Γ. Σταυρουλάκης & η διαμάχη "ΦΑΝΤΟΜΑ" - ΧΙΟΥ

Η είδηση είδε το ΦΩΣ της δημοσιότητας, μία μόλις ημέρα αφ΄ ότου  κόπηκε από τη Διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμου "ΚΟΝΤRA" η εκπομπή του Στέφανου Χίου "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"... Η "κόκκινη" κάρτα στον κ. Χίο είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί, μόλις γνωστοποιήθηκε ότι την θέση του Τέρενς Κουίκ (που ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ") στο Δελτίο Ειδήσεων, θα έπαιρνε ο γνωστος και μη εξαιρετέος στο Μαρούσι Γιάννης Παπαγιάννης, που "παρέδωσε" το "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ" του ΔΕΛΤΙΟ στο "ΕΧTRA", οδεύοντας στα μεγάλα τηλεοπτικά σαλόνια του "ALFA"...  Δεν του "έκατσε" όμως και έσπευσε να κουρνιάσει στη "στοργική" αγκαλιά του Κουρή!
Οι σχέσεις Χίου - Παπαγιάννη είναι γνωστές στο Πανελλήνιο για τους ανεπανάληπτους διαλόγους που ανέπτυξαν μεσω  "ΚΟΝΤRA" & "ΕΧTRA", πάντοτε με "σεβασμό" στη δημοσιογραφία...
Θα αναρωτηθείτε(& καλά θα κάνετε), τι σε μέλλει εσένανε...
Μας μέλλει φιλοι & φίλες μου, γιατί η διαμάχη  των δύο ανδρών αποκτά  "ποιοτικά" χαρακτηστικά, καθ΄ ότι αναδεικνύει πάλι το θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στην πόλη μας 
Συγκεκριμμένα το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"  αφού τονίζει ότι, "τo ψέμμα έχει όχι μόνον κοντά αλλά και χοντρά ποδάρια ...", επικαλείται πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του, πως ο Διευθυντής αυτού του γνωστου τηλεοπτικού σταθμού, παραπέμπεται  από τον σημερινό εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, με κατηγορητήριο 70 σελίδων"!!!
Προσθέτει δε τα εξής ενδιαφέροντα: " Ο συγκεκριμένος κύριος θα καθίσει στο σκαμνί την Δευτέρα το πρωί στις 9, γιατί ως διαχειριστής Δημοτικής Εταιρείας του Δήμου Αμαρουσίου επί Δημαρχίας Π. Τζανίκου, φέρεται να διαχειριζόταν τις φονικές διαφημιστικές πινακίδες πάνω στις οποίες καρφώθηκε και σκοτώθηκε το παιδί. Είναι γνωστή η "βρωμοδουλειά" που γινόταν με τις σκοτώστρες των οδικών δικτύων, όπως είναι γνωστό πως μερικοί έκαναν περιουσίες κάνοντας μπάνιο σε τζακούζι με το αίμα αθώων. Ελπίζουμε οι δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δικάσουν δίκαια και αμερόληπτα μακριά από πολιτικές και μνημονιακές οχλήσεις ή πειρασμούς".
Ποιός είναι ο κύριος;

"Ιδιωτικοποιείται" ο Δήμος Αμαρουσίου

  Γραφείο ληξιαρχείου λειτουργεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Στην οργάνωση και λειτουργία γραφείου ληξιαρχείου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, που εδρεύει στο Μαρούσι, προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά τη μεταφορά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Γαία, στην παραπάνω Γενική Κλινική.
Στο νέο γραφείο του ληξιαρχείου εγκαταστάθηκε αντίστοιχο λογισμικό με αυτό της υπηρεσίας του ληξιαρχείου του Δήμου, ώστε με τη διασύνδεση των υπηρεσιών να επιτυγχάνεται μείωση της γραφειοκρατίας, καθώς και ταχύτερη και πληρέστερη διευθέτηση των εγγράφων.
Παράλληλα ο Δήμος Αμαρουσίου διέθεσε προσωπικό για στελέχωση της υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου γραφείου ληξιαρχείου δήλωσε:

To 3o Mνημόνιο ...

«Διατροφή και Διατροφικές Συνήθειες»

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στη "ΣΦΑΓΗ της ΧΙΟΥ" αφιερωμένη η γιορτή της 25ης Μαρτίου, στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου "Η Ελληνική Παιδεία"

Aφιερωμένη στη "Σφαγή της Χίου" είναι η γιορτή της 25ης Μαρτίου στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου "Η Ελληνική Παιδεία". Καθηγητές και μαθητές αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο  ν' αντισταθούν στο...διεθνή εξευτελισμό της χώρα μας και να κρατήσουν ψηλά τα ιδανικά της Ελλάδας. Το τιμητικό αφιέρωμα στη Χίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στο συγκρότημα Αμαρουσίου (Κανάρη 9, τηλ. 210 80.24.125).
                                                          Πρόγραμμα εκδήλωσης


Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή η Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών, έξω από το κτίριο του ΕΟΠΥΥ, στο Μαρούσι.

Παρέλαση χωρίς επεισόδια ... στο Μαρούσι

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από "maroussiotis.blog4u.gr"
Όχι. Στο Μαρούσι δεν είχαμε επεισόδια μπροστά στους επίσημους κατά την παρέλαση των μαθητών και σ’ αυτό συνέβαλαν πολλοί λόγοι.
 Ένας είναι ότι η εξέδρα των επισήμων ήταν τόσο μικρή και χαμηλή φέτος που μετά βίας ήταν ορατή από τον κόσμο, ένας άλλος λόγος ήταν ότι γύρω από την εξέδρα υπήχε ισχυρό κιγκλίδωμα που απότρεπε τον κόσμο από το να πλησιάσει σ’ αυτή, μετά ήταν και το γεγονός ότι υπήρχε ισχυρή αστυνόμευση και άφησα για το τέλος τον κυριότερο λόγο:
 ο επικεφαλής των διαδηλωτών κ. Πολυχρονιάδης, αφού διαδήλωσε κατά των επισήμων, πέρασε μετά στη μεριά τους με την άλλη του ιδιότητα σα Δημοτικός Σύμβουλος και έτσι κόπασαν και οι φωνές των έξη διαδηλωτών που κρατούσαν τα πανό. Και του χρόνου.

Πριβέ παρέλαση για τους κ.κ. Karl Παπούλια, Λ. ΠαπαΔήμ(ι)ο & Δ. Αbraham-όπουλο

   Κρατήθηκε μακριά ο λαός με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας!
Λιγότερο από 40 λεπτά διήρκησε η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Στην παρέλαση έλαβαν μέρος μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η οικονομική κρίση καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την μετακίνηση μηχανοκίνητων οχημάτων. Το Κέντρο της Αθήνας θύμιζε κάστρο σε πολιορκούμενη πόλη.
Για πρώτη φορά δόθηκαν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους προκειμένου να πλησιάσουν στο σημείο, καθώς για όλους τους υπόλοιπους πολίτες η στρατιωτική παρέλαση ήταν απαγορευμένος χώρος.
Κατά μήκος της παρέλασης αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα μέσα, δηλαδή δακρυγόνα, κλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
H εικόνα ήταν τελείως διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές...Οι εκπρόσωποι ωστόσο της ΕΥΡΩκατοχής κ.κ. KARL Παπούλιας, Λ. ΠαπαΔήμ(ι)ος & Δ. ABRAHAΜόπουλος φαίνεται ότι την απήλαυσαν και με το παραπάνω!!!
Ο δοτός πρωθυπουργός απεφάνθη: «Ηταν μία θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας. Πιστεύω ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε»!

Eκκίνηση προεκλογικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι

       Συγκέντρωση στα γραφεία του κόμματος στις 2 Απριλίου
                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009, ζήσαμε δυο χρόνια καταστροφικών πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.  Μέσα από τη λαϊκή πίεση και τις εσωτερικές της αντιφάσεις η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέρρευσε.
Έδωσε τη θέση της σε συμμαχικά μνημονιακά σχήματα που, παρά τις κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις, συνέχισαν την ίδια πολιτική. Μια πολιτική που διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό και καταστρέφει την οικονομία. Σήμερα ο ελληνικός λαός μετά την ψήφιση από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ της νέας δανειακής σύμβασης, σύμβασης που υποθηκεύει για δεκαετίες τη χώρα και τη ζωή μας, καλείται:
• να αποφασίσει ουσιαστικά για το μέλλον του στην κρισιμότερη εδώ και πολλές δεκαετίες εκλογική διαδικασία
• να αρνηθεί ψευδή και εκβιαστικά διλήμματα
• να ανατρέψει πολιτικές που εμφανίζονται ως μονόδρομος
• να αντιστρέψει επιλογές που καταργούν κοινωνικά δικαιώματα και κεκτημένα
να διαμορφώσει ΝΕΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ με ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ
• να πάρει τη ζωή του στα χέρια του, ν’ αρνηθεί την ταπείνωση, να υπερασπίσει την αξιοπρέπειά του!

ΕΕ & οι μηχανισμοί τους στην τοπική διοίκηση μας καταδικάζουν στη φτώχεια!

Ανακοίνωση των εκλεγμένων συμβούλων του ΚΚΕ

Με αφορμή το 4ωρο κλείσιμο των δήμων στις 27 Μάρτη που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των δημάρχων Αττικής, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΚΚΕ με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Αναδεικνύουν και επισημαίνουν τις ευθύνες των Δημάρχων Αττικής διαχρονικά και σήμερα στην υλοποίηση της αντιδραστικής πολιτικής και στους Δήμους.
 Οι Δήμαρχοι που αποφάσισαν το 4ωρο κλείσιμο των Δήμων είναι οι ίδιοι, που από τη μια πλευρά αποδέχτηκαν το κεντρικό πολιτικό πλαίσιο «περί ανταγωνιστικότητας της οικονομίας», τον «Καλλικράτη» και από την άλλη ακολουθούν φορομπηχτική πολιτική απέναντι στους εργαζόμενους.
Είναι οι ίδιοι που αποδέχτηκαν τις δραστικές μειώσεις στα έσοδά τους, που σήμερα ξεπερνούν το 53% στους ΚΑΠ, το 62% στη ΣΑΤΑ, πάνω από 50% στις σχολικές επιτροπές, όπως επίσης πλήθος αρμοδιοτήτων που αφορούν στην Παιδεία, την Πρόνοια (που κατακερματίζουν τον ενιαίο χαρακτήρα τους), τον πολιτισμό κ.ά. χωρίς τη μεταφορά πόρων, ενώ συμφώνησαν από τα 9 δις ευρώ των παρακρατηθέντων πόρων να τους δοθούν μόλις το 1,7 δις ευρώ σε 8 χρόνια!
Αφού διαπίστωσαν ότι η συγκυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ περιέκοψε 450 εκατ., τα οποία τους είχε υποσχεθεί και κατέβαλε κατά 15% μειωμένη τη δόση από τους ΚΑΠ για το Φλεβάρη. Μπροστά στο αδιέξοδο να μην έχουν να πληρώσουν τους εργαζόμενους και ενώ οι δήμοι υπολειτουργούν έχοντας τεράστια χρέη για τα οποία είναι συνυπεύθυνοι, αποφάσισαν το 4ωρο κλείσιμο των δήμων προτείνοντας την επέκταση της ανταποδοτικότητας στις υπηρεσίες και τα έργα των Δήμων, δηλαδή το παραπέρα χαράτσωμα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας!!!

Στα λόγια "υπερασπίζεται" την Τ.Α, η Διοίκηση Πατούλη

                                      Δεν κινητοποιεί τους πολίτες
            ενάντια στις πολιτικές που υποβαθμίζουν το Δήμο
Εδώ και μία εβδομάδα περίπου το συνήθως λαλίστατο και πολυγραφότατο γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου δεν βρήκε χρόνο να ενημερώσει τους Μαρουσιώτες για την απόφαση της συνέλευσης των δημάρχων της Αττικής στις 20-3-2012.
Παρά την υποχρέωση που ανέλαβαν οι Δήμαρχοι να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους κατοίκους των περιοχών τους για την κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κινητοποίηση των Δήμων την Τρίτη 27 Μάρτη, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.
Ο πολυπράγμων κ. Πατούλης δεν βρήκε χρόνο για να απαντήσει στη επιστολή που του απευθύναμε από τις 06.03.2012, με κοινοποίηση και σε όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας, για το ίδιο θέμα.
Επιβεβαιώνεται έτσι για μια ακόμα φορά ότι η διοίκηση Πατούλη ενώ στα λόγια υπερασπίζεται την Τ.Α., είναι «αντιμνημονιακή», «αντικαλλικρατική», στην πράξη δεν κινητοποιεί τους πολίτες ενάντια σ’ αυτές τις πολιτικές.

Το μεσημέρι η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Επτά θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του Σώματος, η οποία θα διεξαχθεί  σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου στη 1:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις  στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2012
2. Άσκηση ή μη ενώπιον του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αιτήσεως για την ανάκληση της υπ' αριθμ. 118/2012 Πράξεως του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (άρθρ. 2 ν. 3060/2002), με την οποία εκρίθη ότι κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης για το έργο με τίτλο "Μελέτη -Κατασκευή - Χρηματοδότηση και Εκμετάλλευση Υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρου - Πλατεία Ευτέρπης του Δήμου Αμαρουσίου".
3. Έγκριση Τεχνικων προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την Προμήθεια οικοδομικών υλικών για συντήρηση και επισκευή λοιπών εγκαταστάσεων του Δήμου.

2ο σερί πρωτάθλημα για τις πολίστριες του Τρίτωνα !!!

            Ο Τρίτων αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος
στην κατηγορία των Νέων Γυναικών, για 2η συνεχόμενη φορά!
Ο Τρίτων Αμαρουσίου νίκησε στην παράταση με σκορ 5-4 τον Ολυμπιακό σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ της Καλαργυρου 39 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίλεπτο της παράτασης.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με δυνατές μονομαχίες, πάθος για τη νίκη, ανατροπές και τελικό νικητή τον Τρίτωνα που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος νικώντας τον Ολυμπιακό στις... λεπτομέρειες.
Το ματς ήταν νευρικό στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι άμυνες και των δυο ομάδων ήταν δυνατές και το 0-0 τα λέει όλα. Οι ερυθρόλευκες δεν μπορούσαν να περάσουν τη μπάλα στη φουνταριστή ενώ και ο Τρίτων δεν μπορούσε να σκοράρει.
Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Αμαρουσίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ ενώ ο Ολυμπιακός είχε και πάλι κακές επιλογές στην επίθεση(δυο επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε).
Ο Τρίτωνας προηγήθηκε με 3-0 λίγο μετά την έναρξη του 3ου οκτάλεπτου και έδειχνε να ελέγχει το ματς. Όμως ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το παιχνίδι.
Αρχικά μείωσε με γκολ της Λογοθέτη σε 3-1, κλείνοντας την 3η περίοδο δυο γκολ πίσω και έδειξε ικανός για την ανατροπή αρκεί να είχε καλύτερη απόδοση επιθετικά μιας και η άμυνα του είχε σφίξει για τα καλά.

Δημιουργεί Θεατρικό Τμήμα η "ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ» προκειμένου να καλύψει ένα κενό που υπάρχει στη μεγάλη Κοινότητα των Κρητών του Αμαρουσίου, αποφάσισε τη δημιουργία ενός θεατρικού τμήματος, με ερασιτέχνες ηθοποιούς.
Θα είναι μια ζωντανή ομάδα, που θα καλύπτει, θα προασπίζει και θα τροφοδοτεί, τις πνευματικές αναζητήσεις των νέων, εκπαιδεύοντας, προετοιμάζοντας και πραγματοποιώντας παραστάσεις
μικρών και μεγάλων θεατρικών έργων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Ο σύλλογος λοιπόν καλεί, όσους, ανεξαρτήτως ηλικίας, διαθέτουν ελεύθερο χρόνο και υποκριτικές ικανότητες, να προσέλθουν και να πλαισιώσουν αυτήν τη νέα προσπάθεια.
Η προσέλευση για την δημιουργία της Ομάδας Θεάτρου, μπορεί να γίνεται τις ημέρες ΤΡΙΤΗ , ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕ ΥΗ, από 4 έως 8 το απόγευμα, στα Γραφεία του Συλλόγου, οδός Σπύρου Λούη Αριθμός 14 (κάθετος δρόμος της πλατείας Κασταλίας ). Τηλέφωνο 210 6105390

                 Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας
            Αριστείδης Χαιρέτης                                          Δόξα Χατζάκη

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Οι Λαλητάδες του μνημονιακού δωσιλογισμού

... Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να προστατευθεί από τον λαό που «διέσωσε»(!), ενώ δεν διστάζει να διατάσσει την ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών για να προστατεύσει τα μέλη της από τον λαό !!!
Ζούμε φοβερές στιγμές, ως έθνος, ως λαός, ως άνθρωποι…Βιώνουμε μία "αριστερά" στο πλευρό μίας δικτατορίας, μία "αριστερά" που αναλαμβάνει να διατηρήσει την τάξη που επιθυμούν εκείνοι που διασάλευσαν το πολίτευμα, που κατέλυσαν το Σύνταγμα, που μετέτρεψαν την χώρα σε χώρο προς πώληση και εργοστάσιο προς εκποίηση, ενώ δεν δίστασαν να παραβιάσουν κάθε έννοια δικαίου (Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς) παραβιάζοντας κατά σύστημα τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.
Μία κυβέρνηση που τρέμει τον λαό, φυσικά δεν είναι κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό.
Μία κυβέρνηση που ταμπουρώνεται πίσω από χιλιάδες αστυνομικούς, που χρησιμοποιεί ελεύθερους σκοπευτές, που νομιμοποιεί την βία της αστυνομίας, που στηρίζεται στο ψέμα και την παραπληροφόρηση, που χρησιμοποιεί την κυβερνητική τρομοκρατία για να επιβάλει την παράνομη παρουσία και εξουσία της, φυσικά δεν είναι παρά μία εκτός νόμου συμμορία που λυμαίνεται μία χώρα και εξυπηρετεί τους εντολείς της και τα συμφέροντά τους.
Όταν τραγελαφικές φιγούρες τολμούν να μιλούν για μειοψηφίες που καταλύουν το κράτος (βλ. τελευταίες δηλώσεις Χρυσοχοΐδη), γίνεται απολύτως κατανοητό πως έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ σαν λαός, που ανεχόμαστε ανδρείκελα και τυχάρπαστους, ανίκανους και εγκάθετους, να ορίζουν τις ζωές μας και να επαναπροσδιορίζουν την νομιμότητα και την λογική σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή σύμφωνα με τα συμφέροντα των εντολέων τους.

Γιορτάζουμε την ελευθερία του Έθνους υπό ... επιτήρηση!

     Παρελαύνοντας στο δρόμο της...χαμένης συνείδησης
                             "Ένα στ 'αριστερό!"
Το πόδι χτυπά δυνατά το έδαφος. Ένα έδαφος ποδοπατημένο από πορείες και προσαγωγές.
Από αγανάκτηση και σκάνδαλα. Από σωτήρες και προδότες.
-Τι είναι χειρότερο από ένα έθνος που αδυνατεί να τηρήσει τις εθνικές του εορτές;
-Να τις τηρεί, υπονομεύοντάς τες.
Η μικρή μαθήτρια Ελλάδα, παρελαύνει σήμερα. Άσπρο πουκάμισο, μπλε φούστα.
Με το κεφάλι ψηλά(;) τιμά εκείνους που χάθηκαν ώστε εκείνη να αποβάλλει τη στάμπα της υποδούλωσης.
Στα πέριξ ΜΑΤ, ντυμένα ή όχι. Αστυνομικοί έτοιμοι να...επέμβουν. Ας μου θυμήσει κάποιος, σήμερα δε γιορτάζουμε την απελευθέρωσή μας; Απελευθερωθήκαμε έτσι ώστε να γιορτάζουμε την ελευθερία μας υπό επιτήρηση;
... Ακούω από μέσο σε μέσο ανθρώπους που κατηγορούν τη νέα γενιά. Για αδιαφορία.
Για αναισθησία. Για αυθάδεια. Η λέξη ντροπή, προφανώς, τους είναι άγνωστη.
Κατηγορούν τους νέους επειδή δε γυρίζουν το κεφάλι προς τους επισήμους.
Στους επίσημους "χορηγούς" της ανέχειάς τους.
Στους επίσημους "πατέρες" της δικτατορίας τους.
Στους επίσημους "δασκάλους" που βιάζουν την υπόστασή τους.
Στους επίσημους "γνωστούς-άγνωστους" που προβοκάρουν το μέλλον τους.
Αναγκάζουμε τα παιδιά να τιμούν εκείνους που μας χάρισαν την ελευθερία μπροστά σε εκείνους που βίαια μας την πούλησαν.
Τα παιδιά γίνονται ο καθρέφτης μιας κοινωνίας που πνίγεται μέσα στον καθωσπρεπισμό και το life style. Πρόβατα που γιορτάζουν ανάμεσα στους επίδοξους λύκους τους. Κι όλα αυτά γιατί; Για να αποδείξουμε ότι ως χώρα έχουμε ακόμη ήθη και έθιμα;
Πώς γίνεται να υπάρχει χώρα με ήθη χωρίς ήθος;

Mπερδεύτηκα... Μήπως σήμερα εορτάζεται η επέτειος της 21ης Απριλίου;

Τα χαλύβδινα λέπια των ανδρεικέλων της ευρω-κατοχής μας

ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι οι σιδερένιοι κύκλοι με τους οποίους το καθεστώς προσπαθεί να στηρίξει το σάπιο βαρέλι του!!!
Στην παρέλαση έγιναν ορατότατοι αυτοί οι «σιδερένιοι κύκλοι» με τους οποίους τα δωσίλογα ανδρείκελα της ευρω-χούντας στήριζαν τη σαπίλα τους…
Δεν βρήκαν άλλο μέσον άμυνας απέναντι στο λαό παρά τους φασιστικούς «σιδερένιους κύκλους»…
Ξεπέρασαν και τη χούντα!!!
Κατάργησαν στην πράξη το λαό και τη δική του εθνική εκδήλωση και έζωσαν την Αθήνα και όλες τις πόλεις της Ελλάδας με «σιδερένιους κύκλους» για να σωθούν…
Και τα κανάλια των «νταβάδων» ασελγούσαν με απορρίμματα των υπονόμων τους…
Ούτε μια εικόνα της παρέλασης... Οι δημοσιογραφικές «πόρνες» είχανε άλλες ασχολίες (πορνογραφικές ασχολίες), θα έδειχναν εικόνες από τα χαλύβδινα λέπια της δικτατορίας των ανδρεικέλων ή τις φασιστικές κηλίδες της φρίκης των «σιδερένιων κύκλων»;

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το 2ο Γενικό Λύκειο τίμησε τους αγωνιστές του ΄21

Σε μια σεμνή τελετή - αφιέρωμα με θέμα « Ο αγώνας των Ελλήνων εμπνέει τους Ευρωπαίους και Έλληνες ζωγράφους», οι μαθητές με τους καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου
τίμησαν τους αγωνιστές της επανάστασης του ΄21.
Η κ. Παπαμελετίου έδωσε στην ομιλία της την ουσία του αγώνα και το μήνυμα του για τη σύγχρονη Ελλάδα και τον κόσμο.
Χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, που χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

Δεν λαμβάνει μέρος στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου η ΠΕΑΕΑ

Σε ανακοίνση που εξέδωσαν τονίζουν μεταξύ άλλων, τα εξής:
"Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που παλέψαμε για το διώξιμο των κατακτητών και για λαϊκά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, είμαστε απέναντι, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές της Συγκυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου και της Τρόικας μαζί με κάθε δραστηριότητα των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα.
Συμπαρατασσόμαστε και παλεύουμε με το ταξικό κίνημα και τη λαϊκή συμμαχία (ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΟΓΕ-ΜΑΣ) για έξοδο της χώρας μας από την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, με Λαϊκή Εξουσία που θα διαγράψει, μονομερώς, το χρέος ώστε να μην πληρώσει ο λαός, ξανά, τα κέρδη της πλουτοκρατίας και των μονοπωλίων...
Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική, ωφέλιμη για το λαό, διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση.
Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και τα παραρτήματά μας σε όλη τη χώρα, οι αγωνιστές και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, σ' αυτές τις συνθήκες, δεν παίρνουμε μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνονται, στο όνομα του γιορτασμού της Εθνικής Επετείου, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Ανοικτή Επιστολή της Δ.Κ. "Κόντρα στον Καιρό"

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Σήμερα είμαστε όλοι στους δρόμους για να γιορτάσουμε την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Να αποδώσουμε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους και αγωνίστηκαν για τη λευτεριά της πατρίδας από τον ξένο καταχτητή , την αναγέννηση της εθνικής μας υπόστασης και την αυτοδιάθεση του λαού.
Σε αυτούς που πήγαν κόντρα στους συμβιβασμένους κοτσαμπάσηδες και πρόκριτους, στους ξένους προστάτες της συντήρησης, στον αφορισμό της ηγεσίας της εκκλησίας.
Και στο τέλος νίκησαν γιατί τη φλόγα της ψυχής και της καρδιάς καμιά τρομοκρατία, κανένας φόβος, καμιά δυσκολία δε νικάει.
Σήμερα οι εξουσίες ντόπιες και ξένες μας θέλουν γεμάτους ενοχές, σε κατάσταση σύγχυσης.
Μας θέλουν ταπεινωμένους να ζητάμε συγνώμη.
Συμπολίτες, συμπολίτισσες ψηλά το κεφάλι!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

H λίστα της κυβέρνησης ΠΑΠΑ"δήμ(ι)ου"

Κινητοποίηση ενάντια στις συγχωνεύσεις έξω από το «Σισμανόγλειο»

Κινητοποίηση ενάντια στις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων και την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας Νέας Μάκρης, Σπάτων και Ραφήνας έκαναν την Τετάρτη έξω από το «Σισμανόγλειο» εργαζόμενοι του νοσοκομείου και Λαϊκές Επιτροπές Μαραθώνα, Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Λούτσας, Σπάτων.
 Το «Σισμανόγλειο» έχει συγχωνευτεί με το «Αμαλία Φλέμινγκ», το Παιδοψυχιατρικό του πρώην Νταού Πεντέλης και με το 1ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ (Παπαδημητρίου).
Το «Σισμανόγλειο» είναι διοικητικά συνδεδεμένο με τα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Σπάτων και με τα περιφερειακά ιατρεία της Ραφήνας, τα οποία εξυπηρετούν χιλιάδες κατοίκους. Ωστόσο, το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει πως τα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Σπάτων θα λειτουργούν στο εξής - από λειτουργία σε 24ωρη βάση που ισχύει σήμερα- μέχρι τις 2 το μεσημέρι! «Αυτό σημαίνει πως αν συμβεί κάτι έκτακτο, οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να έρθουν στο Σισμανόγλειο... τόνισαν στην εφημερίδα "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" οι διαμαρτυρόμενοι .
 Η διοικήτρια του νοσοκομείου σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους διαδηλωτές, ισχυρίστηκε πως θα γίνει προσπάθεια τα Κέντρα Υγείας Μάκρης και Σπάτων να λειτουργούν έως τις 5 - 6 το απόγευμα και να λειτουργούν σε 24ωρη βάση τα περιφερειακά ιατρεία της Ραφήνας που στεγάζονται στο πρώην Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Πεντέλης. Ωστόσο, όπως έλεγαν εργαζόμενοι των περιφερειακών ιατρείων, τους έχουν βάλει να δηλώσουν υποχρεωτικά σε ποιο νοσοκομείο θα ήθελαν να μεταταχτούν. Γεγονός που κάθε άλλο παρά «αναβάθμιση» των ιατρείων, προμηνύει.

Η αιωνόβια βελανιδιά ζητά λύτρωση!!!


Στο Δάσος Συγγρού πρόσφατα δυστυχώς κόπηκε μια αιωνόβια βελανιδιά από ανθρώπινο λάθος ή αμέλεια …Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών και ο Σύλλογος των Φίλων του Δάσους Συγγρού αγωνίζονται να αποκαταστήσουν το χώρο φυτεύοντας άλλα δασικά δέντρα τουλάχιστον της ίδιας σπανιότητας. Παράλληλα όμως θα ήθελαν να απαθανατίσουν τη συγκλονιστική αυτή στιγμή με τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη.
Ως εκ τούτου ζητάμε την αρωγή νέων καλλιτεχνών που θα μπορέσουν με τη δημιουργικότητα τους να δώσουν ένα ζωντανό έργο που θα είναι μια κραυγή ενάντια στη Βία απέναντι στη Φύση .
Ένα ζωντανό ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ …

Χωρίς περιεχόμενο η αντιπολίτευση Μπρέγιαννη για το Νέο Μαρούσι

Με το καθημερινό της έργο, απαντά η Διοίκηση Πατούλη  στη φθηνή αντιπολίτευση
Κάθε μέρα που περνά ο κ. Α. Μπρέγιαννης αντιλαμβάνεται πόσο καλό του έκανε που ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τον τρόπο αυτό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το Μαρούσι και τις γειτονιές του, αλλά και να αντιληφθεί, έστω και με καθυστέρηση, το μέγεθος των προβλημάτων που άφησε «κληρονομιά» η άναρχη και χωρίς κανόνες πολεοδομική ανάπτυξη που συντελέστηκε την περίοδο που διοίκησε την πόλη η παράταξη Τζανίκου, της οποίας υπήρξε επίλεκτο στέλεχος.
Όσον αφορά την κριτική που ασκεί στη Διοίκηση Πατούλη για τα ζητήματα της γειτονιάς του Νέου Αμαρουσίου, του επισημαίνουμε τα παρακάτω:
Στο Νέο Μαρούσι η Διοίκηση Πατούλη ήταν αυτή που για πρώτη φορά εκπόνησε μια ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή, όπως έκανε για όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου. Η μελέτη αυτή θα εφαρμοστεί στο Νέο Μαρούσι στο επόμενο διάστημα, όπως έγινε ήδη με την νέα κυκλοφοριακή μελέτη που εφαρμόζεται τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά της Κοκκινιάς.
Για τα έργα όμβριων και αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής του Νέου Αμαρουσίου,

Α. Μπρέγιαννης: «Εχουν αφεθεί στην τύχη τους οι γειτονιές του Αμαρουσίου»

        «Μηδενικό» το έργο της Διοίκησης Πατούλη
«Oι γειτονιές του Αμαρουσίου και ειδικά το Νέο Μαρούσι έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την διοίκηση Πατούλη. Το Νέο Μαρούσι, θυμίζει τριτοκοσμική περιοχή καθώς δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, οι δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένη περιοχή, ενώ δεν έχουν προχωρήσει βασικά έργα υποδομής, όπως το δίκτυο όμβριων και το αποχετευτικό. Επί πέντε χρόνια οι κάτοικοι ακούν από την διοίκηση υποσχέσεις και λόγια. Κανένα έργο δεν έχει γίνει στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση και τον κίνδυνο ατυχήματος».
Στη δήλωση αυτή προέβη σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον»(που στις εκλογές στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ του GAP), αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την  Παρασκευή 16 Μαρτίου στην περιοχή του Νέου Αμαρουσίου (Σισμανόγλειο), συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους, κ.κ. Κ. Βλάχο, Παναγιώτη Σαγρή και τις κ.κ. Μαίρη Καρανάσιου & Κατερίνα Αναστασιάδου.
Ο κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης μετά τις  συναντήσεις και συνομιλίες που είχε με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου αλλά και την πρόεδρο του Δ.Σ κ. Ευγενία Λαμπή, για τα προβλήματα που απασχολούν την γειτονιά, δεν έχασε την ευκαιρία αφενός να υποσχεθεί λύσεις ... και αφετέρου να εξαπολύσει μύδρους κατα της Διοίκησης Πατούλη, χαρακτηρίζοντας το έργο της ως "Μηδενικό"!

«Kαθαρή» η θέση που εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο

Αναδάσωση και καμία παρέμβαση σε αναδασωτέα έκταση,
      η επίσημη θέση του Δ. Σ. για το Πεντελικό όρος
Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου» αναφορικά με το ζήτημα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό Όρος και την απόφαση που λήφθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αναφέρουμε τα εξής:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και με σαφήνεια στο ζήτημα αυτό, τονίζοντας πως:
η αναδάσωση αποτελεί μονόδρομο για το Πεντελικό
καμία παρέμβαση δεν μπορεί να γίνει σε αναδασωτέα έκτασή του
Παρά τις ψευδείς εντυπώσεις που κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν με στόχο να παραπλανήσουν τους πολίτες και να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη, η θέση αυτή δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί. 

Τεράστια ευθύνη της δημοτικής αρχής για το έγκλημα στο Πεντελικό

Η πολιτική γης των κομμάτων της αστικής διακυβέρνησης καθορίζεται από την αντίληψη της χρήσης γης ως εμπόρευμα, επομένως και η ιδιοκτησία γης υπόκειται στους νόμους της καπιταλιστικής αγοράς. Στο πλαίσιο της πολιτικής για τη λεγόμενη «πράσινη» ανάπτυξη, εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο να κάνει "πράσινες" μπίζνες είτε στα καμένα, είτε στα άκαυτα δάση. Αυτό υλοποιεί το πρόγραμμα "Ηλιος", τα αιολικά, φωτοβολταϊκά πάρκα ακόμη και σε αναδασωτέες εκτάσεις και σε εθνικούς δρυμούς.
Πυλώνας στην υλοποίηση της αντιδασικής πολιτικής αναδεικνύονται οι λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (που έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν το "δεξί χέρι" του μεγάλου κεφαλαίου) να διαχειρίζονται τα κονδύλια για το περιβάλλον και τα δάση και να καθορίζουν ακόμη και την περιβαλλοντική στρατηγική!
Στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα "Ηλιος" προωθείται τροπολογία με την οποία παραδίδεται στην εκκλησία της Ελλάδος και στην εταιρεία "Πρόνοια Αρχιεπισκοπής Α.Ε"(!) δημόσια, αναδασωτέα δασική έκταση στην Πεντέλη, 23.500 στρεμμάτων για να τα "αναδασώσει" με φωτοβολταϊκά πάνελ είτε η ίδια μέσω θυγατρικής εταιρείας είτε με ανάθεση του έργου σε υπεργολάβους.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υλοποιούν τη στρατηγική της ΕΕ, την οποία έχουν συνδιαμορφώσει, και η οποία υποτάσσει τα δάση στην οικονομία της αγοράς, παραδίδοντας τα δασικά οικοσυστήματα στην καταστροφική κερδοφόρα για το κεφάλαιο δράση.
Τεράστια όμως είναι και η ευθύνη της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Μαρουσιού κ. Πατούλη ( και πρόεδρου του ΣΠΑΠ) που στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20 Μάρτη ο ίδιος και όλοι της πλειοψηφίας , αρνήθηκαν να καταδικάσουν το έγκλημα που σχεδιάζεται στο Πεντελικό όρος.

"GODS OF WAR 1" 24 Μαρτίου Μαρούσι .

To "GODS OF WAR 1" η ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 1, με διοργανωτή τον Στέλιο Πολίτη θα λάβει χώρα στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο "Δαϊς" στο Μαρούσι κάνοντας την πρώτη του επίσημη παρουσίαση παραμονή της εθνικής μας εορτής στις 24 Μαρτίου ημέρα Σάββατο.
Η βραδιά που θα ξεκινήσει 18.00 (οι πόρτες στο κοινό ανοικτές από 17.00, είσοδος 20ευρω, δίπλα στο ρινγκ ροτόντες 10 ατόμων 500ευρω) περιλαμβάνει αγώνες kick Thai boxing με κορυφαίους αθλητές της χώρας μας,δυο τετράδες των 72kg & 65kg και 2 διεθνής αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα ένας εκ των οποίων για παγκόσμιο τίτλο της WKA.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πασχαλινό παζάρι εγχώριων αγροτικών προϊόντων

Aπό 26 - 29 Μαρτίου στο Δήμο μας, με τηλεφωνική παραγγελία
Νέα προϊόντα εγχώριας παραγωγής, αρίστης ποιότητας και σε τιμή κόστους, με τηλεφωνική προεγγραφή, θα διαθέσει ο Δήμος Αμαρουσίου στους καταναλωτές στο παζάρι αγροτικών προϊόντων που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 1 Απριλίου  ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών κατά τη διάθεση πατάτας, μελιού και ελαιολάδου, ο Δήμος θα διαθέσει προς πώληση σε τιμές κόστους όσπρια, ρύζι, αλεύρι και, λόγω μεγάλης ζήτησης, θα διαθέσει εκ νέου και θυμαρίσιο μέλι.
Οι τηλεφωνικές παραγγελίες θα υποβάλλονται από Δευτέρα 26 έως και Πέμπτη 29 Μαρτίου
Αναλυτικά, τα προς πώληση προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, είναι τα εξής 10 είδη: 

Χαράτσια που έχουν καταργηθεί, εισπράττει ο Αρθούρος !!!

Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ & ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Τη στιγμή που δεκάδες νοικοκυριά γονατίζουν από τους απανωτούς φόρους και τις μειώσεις μισθών, η ΔΕΗ εξακολουθεί να εισπράττει από ανυποψίαστους πολίτες φόρους και μάλιστα, αυτούς που έχουν καταργηθεί.
Όπως αποκάλυψε χθες ο Ακης Παυλόπουλος από το Δελτίο Ειδήσεων του "EXTRA" αλλά και ο Γιώργος Παπαδάκης που σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 έδωσε μεγαλύτερη έκταση και διάσταση στο θέμα, η ΔΕΗ εισπράττει εδώ και πολλούς μήνες καταργημένο τέλος, το οποίο μάλιστα δεν είναι προκαθορισμένο αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού, δηλαδή την κατανάλωση του ρεύματος.
Επικαλούμενη το άρθρο 29 του νόμου 2773 του 1999, η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού χρεώνει κάθε λογαριασμό με ένα ποσό για "υπηρεσίες κοινής ωφέλειας".

Αποφασίζομεν !

H N.Δ έχει ανάγκη ... να δυναμώσει !

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι χωρίς επιστροφή...

Με 213 «ναι», πέρασε η δανειακή σύμβαση !!!

Κωλοτούμπες "ανταρτών"
Υπερψηφίστηκε τελικά από την ελληνική Βουλή χθες αργά τη νύχτα η νέα δανειακή σύμβαση με 213 «ναι» και 79 «όχι».
Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι πολλοί αντάρτες βουλευτές ανέκρουσαν πρύμναν αναφορικά με την αρχική τους θέση να κατάψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση, προκειμένου να επιστρέψουν σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ανάμεσα στους βουλευτές που άλλαξαν στάση ήταν η κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ από την πλευρά της ΝΔ και η κ. Μιλένα Αποστολάκη από το ΠΑΣΟΚ.
Εκτός όμως από την κ. Βόζενμπεργκ οι «αντάρτες» που είπαν ναι για να γυρίσουν στο κόμμα είναι οι Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μαργαρίτης Τζίμας, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Καρασμάνης, Γιώργος Βαγιωνάς. Στο «όχι» επέμενε ο βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης.

H υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στο Μαρούσι

Με θρησκευτική κατάνυξη η πόλη του Αμαρουσίου και η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου υποδέχτηκαν τον Τίμιο Σταυρό, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, Δημοτικών Συμβούλων, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012.
Τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος περιέχει απότμημα του Τίμιου Ξύλου, παρέλαβε από τους εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Σαγματά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.
Με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους, η πομπή κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου ο Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενηθεί έως την 25η Μαρτίου για προσκύνημα από τους πιστούς.
Στον Ιερό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό.

Eκθεση Ζωγραφικής Κρητών Ζωγραφων

Αναβάλλεται η εκδήλωση "Ευρώ ή Δραχμή"

Η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου, με θέμα: "Ευρώ ή Δραχμή – Προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας εντός και εκτός της Ε. Ε", με ομιλητές τους Δ. Καζάκη και Π. Μαυροειδή ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω ξαφνικής ασθένειας του ενός από τους δύο ομιλητές (κου Καζάκη).

Ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη του Συλλόγου μας για την αιφνίδια αυτή ματαίωση της εκδήλωσης και θα φροντίσουμε να γίνει (η εκδήλωση) στο εγγύς μέλλον.