Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Οσο εδραιώνεται η Γερμανική "κατοχή", τόσο μας "σφιχταγκαλιάζει" το Ισραήλ!

Πριν στεγνώσει το μελάνι από την πράξη αδελφοποίησης των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Βερολίνου που υπέγραψε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας ο "ΑΝΤΙ"μνημονιακός μας Δήμαρχος(ενα το χελιδόνονι & η άνοιξη ακριβή, για να νικήσει η ΤΡΟΪΚΑ, θέλει Γερμανία & Ισραήλ μαζί), κ. Γ. Πατούλης(ως Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.ΠΥ τώρα), έσπευσε να ανοίξει ΠΡΩΤΟΣ το δρόμο για "την προώθηση σύμπραξης στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Ισραήλ".
Πριν από αυτές τις δύο κινήσεις είχε φροντίσει βέβαια να καταθέσει αυτοπροσώπως τις «προτάσεις του για τον εξορθολογισμό του Υγειονομικού Συστήματος», που νομίζετε; Μα στην "Task Force", που αποτελεί την Κομαντατούρ των τροϊκανών δυνάμεων κατοχής στη χώρα μας, δίνοντας κατευθύνσεις και εντολές για αποτελεσματικότερες μεθόδους εφαρμογής των Μνημονίων, τα οποία έχουν οδηγήσει πλέον τους πολίτες σε εξαθλίωση και τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση...
Σαν έτοιμος από καιρό, ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με απερίγραπτη χαρά,  συνάντησε στο γραφείο του Δημάρχους  από Δήμους του Ισραήλ, κυβερνητικούς εκπροσώπους και φορείς της Ισραηλινής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μας ενημερώνει σχετικά, Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου:
"Εκπρόσωποι της ισραηλινής τοπικής αυτοδιοίκησης ανέπτυξαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, την τεχνογνωσία και καινοτομία τους σε ζητήματα διαχείρισης πόρων, ανάπτυξης συμπράξεων και έργων σε διάφορους τομείς σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης".
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Πατούλης, εξέφρασε το ενδιαφέρον να εξεταστούν προτάσεις για σύμπραξη με το Δήμο της Ιερουσαλήμ όπως και άλλους δήμους του Ισραήλ για ανάπτυξη δράσεων σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Υγείας. Παράλληλα, θα εξεταστεί η δυνατότητα η όλη προσπάθεια να τεθεί υπό το συντονισμό των Υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Ισραήλ Silvanb Shalom, Avi Rabinovitch, ο Δήμαρχος της πόλης Bet Shean Jackie Levi, ο Δήμαρχος της πόλης Hedera Haim Avitan, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του φορέα Τοπικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες Shaul Mizrachi, o Διευθύνων Σύμβουλος του ίδιου φορέα Avikam Beller, και o Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του φορέα Roi Cohen, ο εκπρόσωπος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ιερουσαλήμ Eli Zitouk, η εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των Ισραηλινών στην Ελλάδα, επιχειρηματίας Ρούλα Γυφτοπούλου, η συνεργάτης της Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Susan Peretz, και από πλευράς του Δήμου Αμαρουσίου ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Χρηστάκης.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου