Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

"Καλώς Ηλθες" ΛΙΝΤΛ στο Μαρούσι ...

Διπλή συνεδρίαση σήμερα της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής"
Η πρώτη, θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί (στο Δημοτικό Κατάστημα Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), & θα ασχοληθεί με τα εξής θέματα:
1. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ» επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ.10-12, στο Μαρούσι
2. Έγκριση χορήγησης αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ Α.Ε.Ε. ψιλικών ειδών" που βρίσκεται στο Μαρούσι, στην Λεωφόρο Κηφισίας αρ.46.
3. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. "ΜΙΚΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ" επί της οδού Δ. Ράλλη αρ.37 & Μαραθωνοδρόμων, στο Μαρούσι
4. Έγκριση η μη κυκλοφοριακής μελέτης που αφορα θέση στάθμευσης (υποθ. Κοκκώνη Βασιλείου)
5. Ανάκληση της υπ' αριθ. πρωτ.:055149/26.7.2011 αδείας λειτουργίας και επανασφράγιση καταστήματος "Εστιατορίου" επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ.10-12 που βρίσκεται στο Μαρούσι, με την επωνυμία "ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε."
6. "Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας Ν. ΔΟΞΑ- LD TRADING ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ε.Π.Ε. "ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ με παρασκευαστήριο γιακαθήμενους" εντός του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο επίπεδο +2, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ.37Α, στο Μαρούσι"
7. "Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ "Κρεοπωλείου- Κατεψυγμένων και Τυποποιημένων Προϊόντων", επί της οδού Μητροπόλεως αρ.29 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Μαρούσι"


Η δεύτερη στη 1:00 το μεσημέρι και θα λάβει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για εργασίες καθαρισμού οικοπέδων του Δήμου Αμαρουσίου
2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την προμήθεια συστημάτων λογισμικού για την προστασία των υπολογιστών κλπ
3. "Εγκριση απόδοσης λογαριασμού χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του υπαλλήλου του Δήμου Βουγαλέρη Γεωργίου για την πληρωμή στο Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών, για την εκτίμηση ακινήτων στο πλαίσιο αποκατάστασης ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας σε τράπεζα γης του Δήμου Αμαρουσίου"
4. Ματαίωση του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος έτους 2011 και επανάληψη
του με τροποποίηση των τεχνικών προδιαγραφών.
5. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε εταιρία περισυλλογής και απομάκρυνσης εγκαταλελειμένων οχημάτων από το Δήμο μας.
6. Έγκριση ή μη όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση χώρων με σκοπό την εγκατάσταση
αυτόματων πωλητών ροφημάτων/αναψυκτικών κ.λπ. σε ακίνητα του Δήμου Αμαρουσίου.
7. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής και έκδοση τακτοποιητικών ενταλμάτων.                                          

                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
                                                ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου