Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Γιατρός της ανεργίας, με «νοσοκόμες» τις Μ.Κ.Ο !!!


Κατά πλειοψηφία  εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο  η σύναψη Μνημονίων Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και των Αστικών «Μη Κερδοσκοπικών - Μη Κυβερνητικών» οργανώσεων «Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα» και «Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων» (ΚΕΑΝ),  με στόχο την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» για την «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής».
Αναμενόμενο θα πείτε και με το δίκιο σας. 
Ο μεν Πατούλης σαν Ορθοπεδικός Ιατρός θέλει να αποκαταστήσει μέχρι ενός σημείου τα πολαπλά «κατάγματα» που έχουν υποστεί οι πολίτες από τα αντιαθλητικά εως βρώμικα κτυπήματα της Επιθετικής κυβέρνησης GAP στον στίβο της καθημερινότητας, η δε αξιωματική αντιπολίτευση είχε επιτέλους μία «χρυσή» ευκαιρία να αποδείξει

ότι το ΠΑΣΟΚ(έστω & υπό αυτές τις οικονομικές συνθήκες παγκοσμίως) εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μάζες, εφευρίσκοντας κάποιες λύσεις που ειδικά για τους άνεργους έχουν την επίδραση που έχουν οι ασπιρίνες στους καρκινοπαθείς!
Αναμενόμενη και η στάση της Αριστεράς(«Λαϊκή Συσπείρωση», «Εκτός των Τειχών», «Κόντρα στον Καιρό» που αποχώρησαν πριν από την ψηφοφορία, ενώ το πορτοκαλί «Νέο Μαρούσι» του «μεταλλαγμένου» Δορύλαου Κλαπ. από τα «Πράσινα Χώματα»), παρέμεινε για να καταψηφίσει ...
Θα αναρωτηθείτε προς τι όλος αυτός ο μακρόσυρτος πρόλογος αφού όλα κύλησαν φυσιολογικά και ως συνήθως βαρετά. Γιατί υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά που αναδεικνύει το Σουρρεαλισμό που κυριαρχεί στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων!

Ο Δεξιός Αντι-Μνημονιακός Γ. Πατούλης ξέχασε στα προπύλαια το «Ενα το Χελιδόνι»...
και δικαιολόγησε τη σύναψη του μνημονίου, με το «αφοπλιστικό» επιχείρημα πως «αποτελεί ηθική υποχρέωση να ανταποκριθεί η Διοίκηση του Δήμου σε ένα πρόγραμμα που ανοίγει θέσεις εργασίας για τους άνεργους νέους, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που η ανεργία μαστίζει τη νεολαία της χώρας», ενώ η «Επιστροφή στο Μέλλον» του Μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, κυρίως δια του Αλέξανδρου Μπρέγιαννη (Διευθύνοντος  Συμβούλου των ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ Α.Ε. του Υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας!!!), εξαπέλυσε Φιλιππικούς εναντίον του εν λόγω προγράμματος, καταψηφίζοντάς το! 

Το διορισμένο πράσινο golden boy «αιφνιδίασε» & αυτόν τον ίδιο τον εαυτό του ! 
Αφού εξέφρασε εντονότατες  επιφυλάξεις για αυτού του είδους τα προγράμματα, υποστήριξε πως «τέτοιες λύσεις αποτελούν απλά παρηγοριά στον άρρωστο γιατί δεν λύνουν το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας»!!!

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπαιδεύτηκε στο Training Institute του Μονάχου στις Τηλεπικοινωνίες & μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκε στη SIEMENS στο DIP σαν Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών (Software Engineer) και αργότερα στη ίδια εταιρεία σαν Account manager στις πωλήσεις Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
Από το 2002 εργάζεται για την OTEGLOBE στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων και από το 2004 στον ΟΤΕ σαν Key Account Manager στη Γενική Διεύθυνση Εγχώριων Παρόχων.
Σήμερα είναι Υπεύθυνος Δημοσίου τομέα και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ΟΤΕGLOBE.
Από τον Μάιο του 2011 είναι Πρόεδρος του Οργανισμού Δίοικησης και Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"
Κοινωνική Δράση
Γεν.Γραμματέας Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ( 2010-τώρα)
Mέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.ΣΤΑ.ΜΕ (2008-2010)
Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα(!!!)
Μέλος του Δ.Σ. του ΔΕΡΑ( ΑΘΗΝΑ 984)( 2007-2010)
Μέλος του Δ.Σ. του Ourpark &το 2006 ήταν υπoψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Κώστα Σκανδαλίδη ''Η Αθήνα Αλλά-Ζει''. 
Mανταλένα Καϊλή - Αντιπρόεδρος - mkaili@kean.gr
Mιχάλης Παπαγεωργίου - Γραμματέας - mpapageorgiou@kean.gr
Kώστας Καραίσκος - Αναπληρωτής Γραμματέας karaiskos@in.gr
Βασιλική Μπελλιά - Γραμματέας Οικονομικών - vbellia@kean.gr
========================================================================
«OMIΛOΣ FORUM Aνώνυμη Eμπορική και Bιομηχανική Eταιρία»
Μεσογείων 543
Αθήνα Τ.Κ. 15344
210 60 000 35 & 210 63 946 60
«OMOPΦH EΛΛAΔA είναι η KAΘAPH EΛΛAΔA»
ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ περιοδικού «FORUM»

H επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του περιοδικού «FORUM» αποτέλεσε τη «λυδία λίθο» πάνω στην οποία οικοδομήθηκε ο σημερινός «OMIΛOΣ FORUM Aνώνυμη Eμπορική και Bιομηχανική Eταιρία». H επιχειρηματική μονάδα μας εδράζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Aθήνα, διαθέτει ολοκληρωμένη οργάνωση, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και πολύχρονη εμπειρία στους τομείς: Γραφικές Tέχνες, Eκδόσεις, Eπικοινωνία (διαφήμιση-συνέδρια), Περιβαλλοντικά-Tουριστικά Έργα, Hλεκτρονικά Mέσα Eνημέρωσης.
H εταιρία μας «OMIΛOΣ FORUM AEBE»:

•Διακρίνεται για τη φερεγγυότητα και τη συνέπειά της, σε ολόκληρο το φάσμα των συναλλαγών και δραστηριοτήτων της.
•Προτιμάται από Oργανισμούς του Δημοσίου τομέα και ιδιωτικές επιχειρήσεις για την άμεση και αποτελεσματική της ανταπόκριση, τις ανταγωνιστικές τιμές και το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.
•Έχει, ήδη, ολοκληρώσει σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού, ενώ βρίσκεται σε φάση υλοποίησης νέου επενδυτικού προγράμματος.
Cosmote, Eθνική Τράπεζα, Eμπορική Τράπεζα, Aspis Bank, Aγροτική Aσφαλιστική, OΑΕΔ,   Eλληνικά Πετρέλαια, 3Ε, Aθηναϊκή Zυθοποιία, «Αθήνα 2004», Iατρικό Aθηνών, Lavipharm, ΔEΛTA, ΦAΓE, Chipita International, Όμιλος Aλλαμανή, Νικ. Ι. Θεοχαράκης, Antenna κ.α.
Περιβαλλοντικά Έργα
Aναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της περιβαλλοντικής προστασίας και τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων, με πρωτοβουλία του περιοδικού «FORUM», η εταιρία μας πραγματοποιεί τα τελευταία 15 χρόνια το πρόγραμμα «OMOPΦH EΛΛAΔA είναι η KAΘAPH EΛΛAΔA», σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Στόχος του προγράμματος είναι η περιβαλλοντική προστασία και αναβάθμιση των ακτών της πατρίδας μας, η ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και η προαγωγή της τουριστικής εικόνας της Eλλάδος.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ:
Μεσογείων 543 - 15344 Αθήνα
τηλ. 210 6080995 - 210 6000035 - 210 6006460
210 6395143 - 210 6012021
fax. 210 6394660
Υπεύθυνος Προγράμματος:
Ρίτα Αφεντάκη - Γαλακτίδου
Διευθύνων Σύμβουλος
Πληροφορίες info@omorfiellada-kathariellada.gr
Διοργανωτής forum@omorfiellada-kathariellada.gr
Γραμματεία forum@vivodinet.gr







ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Ολως περιέργως στην ιστοσελίδα του περιοδικού(όπως και οι ίδιοι μπορείτε να διαπιστώσετε κανοντας ένα απλό ΚΛΙΚ),  δεν παρέχεται  καμμία πληροφορία για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικής «Μη Κερδοσκοπικής – Μη Κυβερνητικής» οργάνωσης «Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα» !!!
EMEIΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ:
ΑΜΚΕ - ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΥΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΑΛΑΚΤΙΔΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ,
ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΝΙΑΡΗΣ,
ΜΑΡΙΑ ΑΦΕΝΤΑΚΗ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου