Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ΕΠΑΣ Συγγρού

Σπουδές για μια σύγχρονη γεωργική εκπαίδευση προσφέρει ο Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου μέσα από τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.). Οι αιτήσεις για εγγραφή των μαθητών ξεκίνησαν και υποβάλλονται στις έδρες των ΕΠΑ.Σ. από 1η έως 30 Ιουνίου και
από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η φοίτηση είναι διετής και παρέχεται δωρεάν σίτιση και στέγαση.
Στις ΕΠΑ.Σ. εγγράφονται οι μαθητές που προάγονται στη Β΄ τάξη των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων, T.Ε.Λ., Εν. Λυκείων, ΛΕΝ, ΕΠΛ ημερησίων και εσπερινών, καθώς επίσης και κάτοχοι πτυχίου ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΕΠΑ.Σ, ΤΕΕ (Α΄ ή Β΄ κύκλου) και των ισότιμων σχολών για την απόκτηση άλλης ειδικότητας. Οι απόφοιτοι παίρνουν πτυχίο επιπέδου 3 το οποίο τους παρέχει τη δυνατότητα να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να εγγράφονται στα δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.
Για το σχολικό έτος 2011-2012 θα λειτουργήσουν έξι ΕΠΑ.Σ. και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, στα Ιωάννινα, στη Λάρισα, στην Καλαμπάκα, στην Κρήτη και στη Νεμέα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι της πόλης μας μπορούν να απευθύνονται στο: •ΕΠΑ.Σ. Συγγρού: Λ. Κηφισίας 182, Μαρούσι Αττικής τηλ. 210 21 28 119, 210 80 12 701.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου