Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΔΟΥΣΗ

Ενημέρωση για τον «Καλλικράτη»

Η εφαρμογή του νέου Συστήματος διακυβέρνησης στους ΟΤΑ, ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2011.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Πατούλης ανέπτυξε όλες τις παραμέτρους που αφορούν στη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης, ώστε τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερωθούν για να νέα δεδομένα στη λειτουργία του Δήμου και να καταστεί ευκολότερη η προσαρμογή στο νέο ρόλο και στις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει, από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλιου

Στο κατάμεστο από κόσμο Δημαρχείο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλος, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε μερίδα των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Καλωσορίζοντας τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, μίλησε για μία νέα κρίσιμη τετραετία που ξεκινάει για τον Δήμο. Δεσμεύτηκε ότι η Διοίκηση το ίδιο ακούραστα, όπως και κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα συνεχίσει κάθε μέρα να διεκδικεί για την πόλη, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών της, με φιλοδοξία το Μαρούσι να γίνει πρώτος δήμος πρότυπο στην Αττική αλλά και να αναδειχθεί πέρα από τα σύνορα της χώρας.

ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ

"Αναψε" το φυτίλι στο ΠΑΣΟΚ

••• Δύσκολες στιγμές, πολιτικά πάντα, για τον Ηλία Γιαννακάκο, τον αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αμαρουσίου, και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, με μεγάλη διαφορά από τον Πατούλη.
Η ήττα έφερε μεγάλη γκρίνια και στην πρόσφατη σύσκεψη των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν την άμεση παραίτηση του Γιαννακάκου από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης. Δηλαδή είναι ο μόνος που έφταιξε; Όλοι οι άλλοι τα πήγαν άριστα;
 Ρε σανίδα που θέλουν...
Οι κομματάρχες του τοπικού ΠΑΣΟΚ βλέπουν τους φταίχτες αλλού, στον αρχηγό, στα μέλη της παράταξης, ακόμα χρεώνουν και τον τοπικό Τύπο, γιατί, λέει, ήταν εχθρικός απέναντί τους…
Με αυτά τα μυαλά δεν θα δουν δήμο ποτέ!