Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Παραιτηθηκε από Αντιδήμαρχος ο Καλαϊτζίδης!

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιδημάρχου υπέβαλε την Πέμπτη18 Μαρτίου, ο κ. Νίκος Καλαϊτζίδης ο οποίος είχε την ευθύνη για τη Δημοτική Αστυνομία, την Υγιεινή & Ασφάλεια Εργαζομένων και τις Προμήθειες.
Σύμφωνα με την «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», ο λόγος της παραίτησης ηταν «η έντονη διαφωνία του κ. Καλαϊτζίδη με πολιτικό πρόσωπο της δημοτικής αρχής (που δεν κατέχει, όμως, θέση δημοτικού συμβούλου, αλλά στελεχώνει ένα σημαντικό πόστο στη διοίκηση) σχετικά με την έκταση της αρμοδιότητας του καθενός εξ αυτών ως προς τη Δημοτική Αστυνομία».
Ακολούθησε δήλωση του Αντιδημάρχου, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου: «Με αφορμή ανακριβή σχόλια που δημοσιεύθηκαν σε ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω:
Η παραίτησή μου οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς και έκτακτους επαγγελματικούς λόγους. Και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με διαφωνία μου με στελέχη της Διοίκησης του Δήμου, όπως αναληθώς υποστηρίζεται.

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας κρατάμε ενήμερους και να σας πληροφορούμε για τις όποιες εξελίξεις συμβαίνουν στον εργασιακό μας χώρο του Δήμου Αμαρουσίου.
Πριν από λίγες ημέρες «έκανε την εμφάνιση του» ένα νέο Σωματείο (θυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο κατά σειρά Σωματείο που εμφανίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στον Δήμο Αμαρουσίου) το οποίο «έσπευσε» να προχωρήσει σε εκλογές τόσο για το Διοικητικό συμβούλιο όσο και για εκπρόσωπους του στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Το «εν λόγω» Σωματείο δεν είναι μέλος στην ΠΟΕ -ΟΤΑ και όσοι εμπλέκονται σε αυτό είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ (!!!!) υπεύθυνοι σε υπηρεσίες των εξωτερικών συνεργείων, επόπτες ή πρόσφατα παραιτούμενοι επικεφαλής από το Σωματείο μας για λόγους υγείας όπως είχαν επικαλεσθεί.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σημαίες, Λάβαρα & Κειμήλια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Παρουσία του Πρόεδρου του Δ. Σ. του Πολεμικού Μουσείου Αντιστράτηγου Κ. Τσιμόγιαννη, έγιναν την Τετάρτη 17 Μαρτίου στην Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη, τα Εγκαίνια της Έκθεσης «Σημαίες, Λάβαρα & Κειμήλια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821».
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης χαρακτήρισε την έκθεση ως «έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους Αγωνιστές του ’21, αλλά και σε όλους εκείνους τους ανώνυμους ήρωες που κράτησαν στην καρδιά τους ασίγαστη τη σπίθα του ξεσηκωμού και της ελευθερίας».